Κάθε φθινόπωρο, εξετάζω κάθε γωνιά του διαμερίσματός μου για να δω πού χρειάζονται λίγη ζωντάνια οι κενές γωνιές. Είναι ένα μέρος της προετοιμασίας μου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, καθώς θέλω να έχω ωραία διακοσμητικά γύρω μου πριν ο καιρός γίνει πολύ κρύος ώστε να υπάρχει μια cozy διάθεση. Έτσι, φυσικά, σκρολάρω στο διαδίκτυο για να δω τι είναι τώρα μόδα, τί έρχεται ως νέα τάση κτλ. Ανάμεσα σε αντικείμενα όπως βάζα ή κεριά, θυμήθηκα την αγάπη μου και για διακόσμηση που προέρχεται από τα παιδικά μου χρόνια με τα Polly Pocket.

Η αναβίωση της Polly Pocket

Η τάση έχει αρχίσει ήδη να επανέρχεται! Για να γιορτάσει τα 35α γενέθλιά της, η Airbnb συνεργάστηκε με την Mattel για να δημιουργήσει μια κανονική έκδοση του Slumber Party Fun compact του 1994. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούσαν να μείνουν σε μια 42 πόδια ψηλή έκδοση της γνωστής κομψής διακόσμησης.

Polly Pocket στη σύγχρονη διακόσμηση

Η αισθητική της Polly Pocket δεν επηρεάζει μόνο τους ανθρώπους, αλλά και τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων. Η χαριτωμένη, πλαστική αισθητική της Polly Pocket αντικατοπτρίζεται και σε έργα καλλιτεχνών, όπως η Helle Mardahl, που σχεδιάζει αντικείμενα εμπνευσμένα από γλυκές αναμνήσεις και παιδικές γεύσεις. Τα χρώματα και οι υφές των έργων της φέρνουν στη μνήμη την αθωότητα και τη χαρά της παιδικής ηλικίας.

Η νέα τάση του 2025

Επιπλέον, παρατηρούμε μια τάση προς την υπερβολή στα καθημερινά αντικείμενα, όπως τα καρέκλες σε σχήμα ζελέ από την Jell-O. Αυτές οι καινοτόμες δημιουργίες θυμίζουν τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και σίγουρα θα τις ενέκρινε η ηρωίδα μας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.