Τα Pet City επιστρέφουν δυναμικά με τις Ημέρες Υιοθεσίας, έναν θεσμό που έχει καθιερωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, με σκοπό να βρεθεί ένα παντοτινό σπίτι για κάθε αδέσποτο, διοργανώνοντας την 18η Ημέρα Υιοθεσίας σε συνεργασία με το Dogs’ Voice. . Tο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, το κατάστημα Pet City Γλυφάδας, Πάροδος Λεωφ. Βουλιαγμένης 72, θα φιλοξενήσει γλυκύτατες αδέσποτες μουσούδες από φιλοζωικές οργανώσεις απ’ όλη την Ελλάδα, που ψάχνουν την παντοτινή τους οικογένεια.

Με τη συμμετοχή τεσσάρων φιλοζωικών οργανώσεων – Ζωοφιλική Παρέμβαση Πεντέλης, Save the Strays of Samos, Αλληλεγγύη για τα Αδέσποτα Χαλάνδρι, Οι Άγγελοι των Δρόμων Αιγάλεω και Ζωοφιλική Ένωση Μαραθώνα – οι αγαπημένες αδέσποτες μουσούδες θα είναι εκεί, περιμένοντας να βρουν την αγάπη και τη φροντίδα που τους αξίζει.

Αυτή η πρωτοβουλία, που αποτελεί μέρος της καμπάνιας Act Pawsi+ive, συνεχίζει να υποστηρίζει το όραμα των Pet City για την εύρεση ενός #ForeverHome σε κάθε σκυλάκι που το έχει ανάγκη. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 165 αδέσποτα έχουν βρει το παντοτινό τους σπίτι, χάρη σε αυτή την προσπάθεια.

Σημαντικοί αρωγοί της προσπάθειας παραμένει η PURINA®, που υποστηρίζει τη φροντίδα των νέων “pet parents” προσφέροντας τροφή PURINA® PRO PLAN και σνακ οδοντικής υγιεινής Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας.

Η αγάπη για τα ζώα μας ενώνει όλους. Τα Pet City σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης, να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν τετράποδο φίλο και να αλλάξετε τη ζωή τους για πάντα.

 

18η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Γλυφάδας, Πάροδος Λεωφ. Βουλιαγμένης 72

Ώρες: 11:00 – 14:00

Leave a Reply

Your email address will not be published.