Όποιος δε λατρεύει την πίτσα και τα μακαρόνια ας σηκώσει το χέρι του…

Ναι, ευγνωμονούμε τους Ιταλούς που χάρη στην κουζίνα τους απολαμβάνουμε pasta και πίτσα αλλά ποιος ο λόγος να διαχωρίζονται αυτές οι αγαπημένες γεύσεις; Σε αυτή τη συνταγή τα μακαρόνια αποτελούν το βασικό υλικό γαρνιτούρας της πίτσας!

Υλικά

  • 300γρ. σπαγγέττι βρασμένα
  • 1 αυγό
  • 1 κρόκο
  • μοτσαρέλα
  • gouda τριμμένο
  • υλικά της επιλογής σας (τομάτες, πιπεριές, μανιτάρια, αλαντικά, κ.ά.)
  • βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα βρασμένα ζυμαρικά μαζί με το αυγό και τον κρόκο, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι (ή στρώνουμε λαδόκολλα), βάζουμε τα ζυμαρικά, το gouda, τη μοτσαρέλα και τα υπόλοιπα υλικά.

Κρατάμε πάντα λίγο από το τριμμένο τυρί για πασπάλισμα στο τέλος πάνω από τα υλικά.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά ή ώσπου να λιώσουν τα τυριά.