Είναι έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά. Μια απίθανη vegan συνταγή αλλά και κυρίως νόστιμη παρόλο που μπορείς να το δοκιμάσεις ακόμα και όταν κάνεις δίαιτα.

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
1-3 σκελίδες σκόρδου
2 φλ σπανάκι
Χυμό από μισό lime
2 κουταλιές λάδι
2 μεγάλα ή 3 μεσαία αβοκάντο ξεφλουδισμένα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι τοματίνια

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο νερό

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Ενώ τα μακαρόνια βράζουν, σε ένα μπλέντερ τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από τα τοματίνια και το νερό και χτυπάμε καλά. Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Εαν θέλουμε να μην είναι τόσο πηχτή μπορούμε να αραιώσουμε με λίγο νερό.

Στραγγίζουμε  τα ζυμαρικά και περιχύνουμε με τη σάλτσα γουακαμόλε προσθέτοντας φέτες από τα τοματίνια. Ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε αμέσως.