Είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη συνταγή θα την λατρέψεις. Τραγανές μπουκιές με μοσχάρι γεμάτα με σάλτσα τομάτας.
½ κιλό άπαχο βοδινό κρέας
1/2 φλιτζ τριμμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
1/2 κουταλάκι κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1/2 κουταλάκι ρίγανη
500γρ κόκκινα φασόλια
2 πακέτα σάλτσα τομάτας
4 πιπεριές jalapeno
8 τορτίγια
1 1/2 φλιτζάνια τυρί Cheddar
Φυτικό λάδι
Ξινή κρέμα για το σερβίρισμα
Μαγειρεύουμε το μοσχάρι και μόλις αρχίσει να ροδίζει προσθέτουμε το κρεμμύδι ενώ σειρά έχουν το σκόρδο, το τσίλι, το κύμινο και η ρίγανη. Προσθέτουμε τα φασόλια και ½ φλιτζάνι σάλτσα τομάτας και τέλος το τσένταρ. Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε την υπόλοιπη σάλτσα τομάτας και τις πιπεριές που τις έχουμε ψιλοκόψει πρώτα. Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
Απλώνουμε τη σάλτσα μοσχαριού στη μια πλευρά της τορτίγια και διπλώνουμε το πάνω και το κάτω μέρος, στη συνέχεια τυλίγουμε και ανασηκώνουμε. Τοποθετούμε οδοντογλυφίδες τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν για περίπου δύο λεπτά. Σερβίρουμε με ξινή κρέμα τη κόκκινη σάλτσα.