Ένα νόστιμο πιάτο που θα σε παρασύρει σε ένα κόσμο μοναδικών γεύσεων

Υλικά

1 πακέτο ταλιατέλες

500γρ γαρίδες καθαρισμένες

αλάτι και πιπέρι

8 κσ βούτυρο

4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

1/2 κγ ρίγανη

1/2 κγ πάπρικα

2 φλ ρόκα

2 κσ μαϊντανό

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και αλατοπιπερώνουμε τις γαρίδες. Λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο, τη ρίγανη και το πιπέρι μαγειρεύοντας για περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε συχνά για περίπου 3 λεπτά. Λιώνουμε τις υπόλοιπες κουταλιές τις σούπας σε ένα τηγάνι και ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη ρόκα και τις γαρίδες για περίπου 2 λεπτά ακόμα! Σερβίρουμε αμέσως με μαϊντανό

Και για να τη συνοδεύσεις σωστά θα χρειαστείς ένα ροζέ κρασί το οποίο δεν είναι άλλο από το Dianthos! Προερχόμενο από την ποικιλία ξινόμαυρο, την ποικιλία που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την οινοποιία Μπουτάρη, το Dianthos” έρχεται να αποδείξει ότι τα terroir της Νάουσας μπορούν να δώσουν εξαιρετικά ροζέ κρασιά που διαφοροποιούνται από άλλα, ως προς τη φρεσκάδα και την αρωματική τους πολυπλοκότητα. Ένα μοντέρνο, εκλεπτυσμένο και φινετσάτο κρασί που θα εκπλήξει ευχάριστα λόγω της πολυπλοκότητάς του, της έντασης και του νεύρου που χαρακτηρίζει ένα αυθεντικό ξινόμαυρο.

Capture