Τώρα που οι μέρες γίνονται πιο δροσερές, η ανάγκη για άνεση και ζεστασιά μεγαλώνει. Το φθινόπωρο μπορεί να φέρνει μαζί του πιο ήπιο καιρό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείς το αγαπημένο σου καλοκαιρινό στυλ. Ποιος είπε ότι οι σαγιονάρες είναι μόνο για το καλοκαίρι; Η Havaianas, το διάσημο βραζιλιάνικο brand, είναι εδώ για να σου αποδείξει το αντίθετο με τη νέα συλλογή Havaianas Fluffy.

Ζεστασιά και στιλ για κάθε μέρα

Οι Havaianas Fluffy είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για τις πιο ψυχρές μέρες του φθινοπώρου. Διατηρούν την κλασική λαστιχένια σόλα που έχεις αγαπήσει από τις σαγιονάρες Havaianas, ενώ τα λουράκια τους είναι καλυμμένα με απαλό συνθετικό γούνινο ύφασμα, δημιουργώντας ένα oversized στυλ που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Είτε χαλαρώνεις στο σπίτι είτε κανονίζεις μια χαλαρή βόλτα στην πόλη, αυτές οι σαγιονάρες σου προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση άνεσης.

Havaianas Fluffy

Χρώματα που σε βάζουν σε φθινοπωρινό mood

Η συλλογή διατίθεται σε τέσσερα φθινοπωρινά χρώματα, έτσι ώστε να μπορείς να βρεις εκείνο που ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό σου στυλ. Συνδυάζονται άψογα με cozy ρούχα για μέσα στο σπίτι, αλλά και με casual looks για τον πρωινό καφέ της Κυριακής.

Οι νέες Havaianas Fluffy κυκλοφορούν από τις 11 Οκτωβρίου και είναι διαθέσιμες τόσο στο flagship κατάστημα Havaianas όσο και online στο www.havaianas-store.com. Απόλαυσε την άνεση και το στιλ που αγαπάς όλο τον χρόνο και φέρε λίγη από την καλοκαιρινή σου διάθεση ακόμα και το φθινόπωρο!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.