Η πρωτότυπη αλυσίδα που καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα σε είδη underwear, knitwear, easywear, κάλτσες και μαγιό με ιταλική υπογραφή, βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη.

Τo brand Intimissimi Uomo απευθύνεται αποκλειστικά στον άντρα με συλλογές underwear, easywear, κάλτσες και μαγιό που προτείνουν ένα σύγχρονο αντρικό στυλ με 418 καταστήματα σε 21 χώρες σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα, η αλυσίδα επεκτείνει το δίκτυό της με το κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης (στον αριθμό 16 της οδού 1821) φτάνοντας να μετράει 13 καταστήματα.

Σε έναν χώρο που χαρακτηρίζεται από την ιταλική αισθητική και τον οικείο και φιλόξενο χαρακτήρα του, ο σύγχρονος άντρας μπορεί να βρει ολοκληρωμένες επιλογές για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του για όλες τις ώρες της ημέρας τόσο σε εσώρουχα όσο και σε outerwear καθώς και σε πιτζάμες, κάλτσες αλλά και σε μαγιό.
Η ανδρική συλλογή βασίζεται σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, ειδικά σχεδιασμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να προσφέρουν άνεση, πρακτικότητα και στιλ.

Το INTIMISSIMI UOMO είναι ένα από τα 5 brands που εισάγει στην ελληνική αγορά ο όμιλος CALIN GROUP (Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Falconeri).

Leave a Reply

Your email address will not be published.