Η LG Electronics Hellas με ιδιαίτερη χαρά διευρύνει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο fitness trainer, Δημήτρη Κουλούρη, στο πλαίσιο της καμπάνιας Life’s Good. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι εργαζόμενοι της LG Electronics Hellas θα έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται στο πρότυπο γυμναστήριο Training Room στην Ηλιούπολη.

Τα γυμναστήρια Training Room διακρίνονται για την εξατομικευμένη προσέγγιση στην άσκηση, συνδυάζοντας κορυφαίες υπηρεσίες ευεξίας με καινοτόμες προπονητικές πρακτικές. Η LG έχει εξοπλίσει όλα τα γυμναστήρια με τις πλέον σύγχρονες οθόνες της LG, προσφέροντας κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας για δυναμική αναπαραγωγή περιεχομένου, καθώς και τα κορυφαία ηχητικά συστήματα LG XBOOM, τα οποία εξασφαλίζουν καθηλωτική εμπειρία ήχου, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον εκγύμνασης.

Ο Δημήτρης Κουλούρης, Olympian κολύμβησης (Ρίο 2016), με μεγάλη εμπειρία ως fitness trainer, προσφέρει πλήρως προσαρμοσμένα προγράμματα εκγύμνασης, με στόχο την προσωπική πρόοδο κάθε αθλούμενου. Το τρίτο γυμναστήριο της αλυσίδας άνοιξε πρόσφατα στην Ηλιούπολη, ενισχύοντας την παρουσία των Training Room στην Αθήνα.

Η LG, μέσω της καμπάνιας “Life’s Good”, συνεχίζει να εμπνέει και να στηρίζει την υγιή και ισορροπημένη ζωή, προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν άνεση, ποιότητα και καινοτομία στην καθημερινότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.