Ο Οκτώβριος στο River West εγκαινιάζει με τον καλύτερο τρόπο τη φθινοπωρινή σεζόν με δράσεις για κάθε ηλικία σε ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Δύο αγαπημένες ενέργειες, τα Σεμινάρια για Γονείς για τους μεγάλους και τα Football games του Westathlon για τους μικρότερους επιστρέφουν, ενώ το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και με ένα ξεχωριστό Halloween Workshop με spooky δημιουργίες.

Σεμινάρια για Γονείς στο River West: Αναγνωρισμένοι επιστήμονες σε 4 δωρεάν εργαστήρια γονεϊκότητας κάθε Τετάρτη του Οκτωβρίου, 11.00 – 12.00, στο επίπεδο 1.
Επιστροφή στα «θρανία» και για τους γονείς με ένα δεύτερο σύνολο δωρεάν σεμιναρίων με γονεϊκή θεματολογία. Τα σεμινάρια αυτά, έχουν στόχο να στηρίξουν τους γονείς στο πανέμορφο αλλά και απαιτητικό ταξίδι της καθημερινότητας και της ανατροφής των παιδιών.

2/10, 11.00 – 12.00, Tantrums: Έντονα ξεσπάσματα. Κατανόηση και διαχείριση
Εισηγήτρια: Ηλέκτρα Κτενά,  παιδοψυχολόγος MSc, ψυχοθεραπεύτρια οικογένειας @electraktena

9/10, 11.00 – 12.00, Ένα εργαστήρι για την αυτοφροντίδα των γονέων
Εισηγήτρια: Ευτυχία Βαρσαμή, ψυχοπαιδαγωγός, σύμβουλος γονέων, MSc Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία (@eftychia_varsami)

16/10, 11.00 – 12.00, Επιλεκτική σίτιση στα παιδιά & τρόποι αντιμετώπισης. Πώς να ενθαρρύνουμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες στα παιδιά μας
Εισηγήτρια: Ελεάνα Πετροπούλου, διαιτολόγος, MSc. RD, παιδική διατροφή (@childrens_dietitian)

23/10, 11.00 – 12.00, Παιχνίδια & Δραστηριότητες για βρέφη: πως να ενισχύσουμε το ανεξάρτητο παιχνίδι
Σοφία Ηλία-Λυμπέρη, παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, βρεφική αγωγή, MA Ειδική Παιδαγωγός,  μαθησιακές δυσκολίες (@doitlikeakid)

Κάθε σεμινάριο θα διαρκεί μία ώρα, με 30 λεπτά εισήγησης από τον επιστημονικό συνεργάτη και 30 λεπτά ερωτήσεων και απαντήσεων από το κοινό.

Westathlon Football games σε συνεργασία με τη Decathlon για αθλητές κάθε ηλικίας, κάθε Τρίτη 1-29 Οκτωβρίου, 18.00 – 20.00 (ηλικίες 4+)
Το ανοιχτό γήπεδο του River West Open γίνεται και πάλι σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγαλύτερους ποδοσφαιρόφιλους, κάθε Τρίτη του Οκτωβρίου! Το μόνο που χρειάζεται για μικρούς και μεγάλους παίκτες είναι τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και διάθεση για shoot! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν έμπειροι προπονητές από ακαδημίες ποδοσφαίρου οι οποίοι θα ηγηθούν παιχνιδιών και ασκήσεων τεχνικής.

Ηalloween Workshop με κατασκευές αξεσουάρ με θέμα το Halloween, 23, 24 και 25 Οκτωβρίου και 30/10, 31/10 και 1/11, 17.00 – 21.00, στο επίπεδο 1  (ηλικίες 4+)
Ο Οκτώβριος χωρίς μία νότα από spooky Halloween δεν θα μπορούσε να κλείσει! Έτσι, οι μικροί φίλοι του εμπορικού θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν θεματικά αξεσουάρ για τις πιο ευφάνταστες μεταμφιέσεις των ημερών σε ένα δημιουργικό εργαστήρι στο επίπεδο 1.

Οι παραπάνω δράσεις είναι όλες δωρεάν ενώ για τη συμμετοχή σε κάθε μία από αυτές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την άφιξη των ενδιαφερομένων στο χώρο της εκάστοτε εκδήλωσης.
Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφτείτε το website του River West: https://riverwest.gr/el/

Leave a Reply

Your email address will not be published.