Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία προχωρά με αλματώδεις ρυθμούς, το μέλλον φαντάζει συναρπαστικό και γεμάτο νέες δυνατότητες. Το κάθε μας βήμα συνοδεύεται από καινοτομίες που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, δημιουργική και «συνδεδεμένη». Η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, και γι’ αυτό όχι μόνο αναζητούμε προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύουν το προσωπικό μας στιλ. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το HUAWEI Pura70 Pro, που είναι το απόλυτο smartphone που συνδυάζει την pure κομψότητα με την προηγμένη τεχνολογία, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ας εξερευνήσουμε μαζί πώς αυτό το εντυπωσιακό κινητό μπορεί να γίνει ο αχώριστος σύντροφός μας στην καθημερινή μας ζωή.

Σχεδιασμός και απόδοση σε άλλο επίπεδο

Με την απόλυτη μινιμαλιστική αισθητική και το μοναδικό Forward Symbol Design, το HUAWEI Pura70 Pro ξεπερνά κάθε φαντασία και γίνεται ένα αξεσουάρ μόδας για κάθε tech-lover. Ο λεπτός και ανθεκτικός σχεδιασμός του, με το Super Durable Kunlun Glass, προσφέρει ασφάλεια και στιλ σε κάθε μας κίνηση. Το Forward Symbol Design χαρακτηρίζεται από καθαρές και αρμονικές γεωμετρικές γραμμές, δίνοντας μια αίσθηση μοντέρνας απλότητας και κομψότητας. Επιπλέον, το Super Durable Kunlun Glass όχι μόνο προσθέτει στο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά παρέχει και αυξημένη αντοχή σε πτώσεις και γρατζουνιές, διατηρώντας το κινητό μας σαν καινούργιο, ανεξαρτήτως των καθημερινών δοκιμασιών που μπορεί να υποστεί. Η γυάλινη πλάτη του HUAWEI Pura70 Pro έχει δημιουργηθεί για να «παίζει» με το φως με έναν εντυπωσιακό τρόπο, δημιουργώντας ένα παιχνίδι σκιών και αντανακλάσεων που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το μεταλλικό πλαίσιο προσθέτει μια αίσθηση στιβαρότητας και πολυτέλειας, ολοκληρώνοντας την κομψή εμφάνιση της συσκευής. Επιπρόσθετα, η νέα γενιά οθόνης HUAWEI X-True™ παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα έως 2500 nits και υποστηρίζει τεχνολογία Ultra High Resolution και AI HDR, κάνοντας την εμπειρία θέασης καθηλωτική. Φυσικά, η υψηλή ανάλυση και η τεχνολογία προσφέρουν μια απίστευτη εμπειρία θέασης, είτε παρακολουθούμε βίντεο είτε σκρολάρουμε στα social media.

Μπαταρία που διαρκεί

Στην καθημερινότητά μας, χρειαζόμαστε ένα κινητό που να αντέχει. Το HUAWEI Pura70 Pro διαθέτει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5050 mAh, η οποία υποστηρίζει την πιο προηγμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης HUAWEI SuperCharge 80W. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να φορτίζουμε το κινητό μας γρήγορα και να απολαμβάνουμε την ελευθερία να κινούμαστε χωρίς περιορισμούς. Η διάρκεια της μπαταρίας εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνουμε ποτέ από ενέργεια, είτε στη δουλειά, είτε στη διασκέδαση, είτε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις​.

Καινοτομία και κομψότητα σε κάθε κλικ

Το HUAWEI Pura70 Pro ανατρέπει τα δεδομένα και στη φωτογραφία με την Ultra Lighting XMAGE Camera. Αποτυπώνουμε την κάθε στιγμή με απίστευτη λεπτομέρεια και χρώματα χάρη στον αισθητήρα 1/1.3 ιντσών και το διάφραγμα F1.4. Είτε πρόκειται για ένα χαλαρό καφέ με τις φίλες μας, είτε για μια βραδινή έξοδο για ξέφρενο χορό, οι φωτογραφίες μας θα είναι πάντα εντυπωσιακές και «ζωντανές» για να ζούμε ξανά και ξανά όλες αυτές τις ξεχωριστές αναμνήσεις. Επίσης, οι φωτογραφίες μας γίνονται έργα τέχνης, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Φυσικά, το Ultra Speed Snapshot και το HUAWEI XD Motion Engine εξασφαλίζουν ότι κάθε κλικ είναι τέλειο, «αιχμαλωτίζοντας» τις πιο σημαντικές στιγμές μας με μοναδικό τρόπο.

Προσαρμόζεται στις ανάγκες μας

Το HUAWEI Pura70 Pro δεν είναι μόνο κομψό και τεχνολογικά προηγμένο, αλλά προσαρμόζεται και στις καθημερινές μας ανάγκες. Με την τεχνολογία Ultra Speed Snapshot, μπορούμε να αποτυπώνουμε ακόμα και τις πιο γρήγορες στιγμές με ακρίβεια. Απολαμβάνουμε τη δυνατότητα να “παγώνουμε” τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής μας, είτε πρόκειται για ένα τρέξιμο στην παραλία, είτε για ένα γρήγορο «κλικ» με τον σύντροφό μας. Ακόμα, το πορτραίτο bokeh έχει συγκεκριμένα στρώματα, τα οποία μπορούν να τονίσουν έντονα το θέμα του χαρακτήρα, διατηρώντας παράλληλα λεπτές λεπτομέρειες, όπως λεπτές γραμμές μαλλιών και λεπτομέρειες προσώπου. Κατά την ενεργοποίηση της μπροστινής κάμερας για λήψη κοντινών προσώπων, μπορεί να ομορφύνει φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Έτσι, η φωτογραφική λειτουργία πορτρέτου είναι πλήρως αναβαθμισμένη, αντιλαμβανόμενη έξυπνα το φως, τη σκιά και τους τόνους του δέρματος, προσφέροντας εξαιρετικά εφέ που αναδεικνύουν την ομορφιά μας​​.

Δε βλέπουμε την ώρα… για μια fit ρουτίνα

Το HUAWEI WATCH FIT 3 είναι ο ιδανικός σύντροφος του HUAWEI Pura70 Pro. Με κομψό σχεδιασμό και αναβαθμισμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, το smartwatch αυτό μας βοηθά να διατηρήσουμε την ευεξία μας με στιλ και χάρη. Ιδανικό για εμάς τις γυναίκες που θέλουμε να είμαστε πάντα μπροστά, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην τεχνολογία​​.

Avant Garde αισθητική για τις πιο τολμηρές

Για τις πιο φουτουριστικές και φιλόδοξες από εμάς, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Με έμπνευση από το διάστημα και κατασκευή από αεροδιαστημικά υλικά, αυτό το smartwatch συνδυάζει μοναδική αντοχή και κομψότητα, ιδανικό για να συνοδεύει  το HUAWEI Pura70 Pro στην καθημερινότητά μας​​.

Η τεχνολογία στο κέντρο της ζωής μας

Με τη συνεχή ανάπτυξη του AppGallery, μπορούμε να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές Google μέσω των Gbox και Micro G. Το Gbox επιτρέπει την εγκατάσταση και χρήση εφαρμογών Google εύκολα και γρήγορα, ενώ το Micro G προσφέρει μια εμπειρία χρήσης παρόμοια με αυτή των υπηρεσιών Google Play. Έτσι, το HUAWEI Pura70 Pro μας δίνει πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες εφαρμογές για την καθημερινότητά μας, χωρίς περιορισμούς. Η τεχνολογία γίνεται πιο προσιτή και φιλική, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουμε ποτέ την επαφή με τις αγαπημένες μας εφαρμογές και υπηρεσίες​.

 

Με λίγα λόγια, το HUAWEI Pura70 Pro δεν είναι απλώς ένα smartphone, είναι μια δήλωση στιλ και καινοτομίας. Ειδικά σε συνδυασμό με τα νέα wearables της Huawei, όπως το HUAWEI WATCH FIT 3 και το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, απογειώνουμε την εμφάνιση και την τεχνολογική μας εμπειρία. Η περιέργειά μας για τις τεχνολογίες του μέλλοντος, βρήκε την απάντησή της με το πιο fashionable statement κινητό!

  • Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3, έως και τις 9 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community