Αναζητάς την απόλυτη άνεση χωρίς να θυσιάσεις το στυλ; Η καθημερινότητα σου μπορεί να είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά το τελευταίο που θέλεις είναι να αισθάνεσαι δυσφορία από τα εσώρουχά σου. Γι’ αυτό υπάρχει η νέα συλλογή που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα σου προσφέρει την πολυτέλεια της ελευθερίας κίνησης, κάθε στιγμή της ημέρας. Η Intimissimi, με την καινοτόμο σειρά Superior Comfort, επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει basic εσώρουχα.

Άνεση και στυλ κάθε μέρα με basic εσώρουχα

Η συλλογή Superior Comfort της Intimissimi είναι φτιαγμένη για εσένα που αναζητάς τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την κομψότητα. Το soft modal ύφασμα της νέας σειράς είναι εξαιρετικά απαλό και ελαφρύ, χαρίζοντας σου μια αίσθηση δροσιάς όλη μέρα. Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των υλικών, τα εσώρουχα αυτής της συλλογής είναι ανεπαίσθητα στο δέρμα και αόρατα κάτω από τα ρούχα σου, για να νιώθεις ελεύθερη και σίγουρη σε κάθε σου εμφάνιση.

Οι κομψές αποχρώσεις που χρειάζεσαι

Η συλλογή διαθέτει δύο διαχρονικές αποχρώσεις, Μαύρο για κλασική κομψότητα και Honey, για μια φυσική, αόρατη εφαρμογή. Όποια κι αν είναι η διάθεσή σου ή το στυλ σου, αυτά τα χρώματα είναι τα μόνα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα minimal αλλά απόλυτα πρακτικό look.

Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν

Η νέα καμπάνια της Intimissimi περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα σχέδια σουτιέν σε ανανεωμένες εκδοχές. Το iconic Daniela balconette, χωρίς επένδυση, έρχεται σε μια λεία έκδοση που προσφέρει την ιδανική στήριξη και άνεση. Το νέο Erica brassiere με εσωτερικό cup συνδυάζει μοντέρνο στυλ με πρακτικότητα, ενώ το διαχρονικό Bellissima είναι τώρα πιο άνετο από ποτέ. Αν θέλεις ένα minimal look χωρίς μπανέλα, το Emma είναι η επιλογή σου. Τέλος, το Francesca με μπανέλα και προσχεδιασμένο cup προσφέρει τέλεια εφαρμογή για κάθε σιλουέτα.

Ελαφριά σλιπ και κορμάκια

Η συλλογή της Intimissimi ολοκληρώνεται με σλιπ, vests και κορμάκια που ακολουθούν τις γραμμές του σώματός σου, χαρίζοντας σου αίσθηση ελευθερίας. Χωρίς περιορισμούς και μόνο με άνεση.

Ανακάλυψε τώρα τη συλλογή και απόλαυσε τη νέα σου καθημερινή πολυτέλεια!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.