Κάθε πρωί μπροστά στον καθρέφτη είναι μια καινούρια αρχή. Άλλες μέρες θέλεις το makeup σου να είναι διακριτικό, ενώ άλλες να αποπνέει δυναμισμό. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, υπάρχει πάντα αυτή η ανάγκη να νιώθεις ανάλαφρη και φυσική. Να νιώθεις πως το πρόσωπό σου αναπνέει, ενώ ταυτόχρονα δείχνει άψογο. Γι’ αυτό αναζητάς τη μαγεία ενός foundation που τα κάνει όλα. Το τέλειο makeup δεν πρέπει απλά να καλύπτει, αλλά πρέπει να ενισχύει τη φυσική σου λάμψη χωρίς να φαίνεται βαρύ ή «φτιαγμένο». Εμείς έχουμε αυτό ακριβώς που ψάχνεις και αυτό δεν είναι άλλο από το Invisible Cover Foundation της MD Professionnel και σε μικρότερο μπουκαλάκι για να το έχεις παντού μαζί σου εύκολα!

Το μυστικό της φυσικότητας

Αν είσαι στη φάση που προτιμάς ένα no-makeup makeup, αλλά θέλεις παράλληλα να έχεις όλα τα οφέλη ενός καλού foundation, το Invisible Cover Foundation της MD Professionnel ήρθε για να σε… καλύψει σε όλα. Με την αόρατη 24ωρη κάλυψή του, αγκαλιάζει το δέρμα σου με μια λεπτή υφή, αφήνοντάς το να αναπνέει και να διατηρεί τη φυσική του όψη.

Η δύναμη της απλότητας

Το καλύτερο foundation είναι εκείνο που σου δίνει την αυτοπεποίθηση να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε συνθήκες που ιδρώνεις από το τρέξιμο της καθημερινότητας. Σκέψου, λοιπόν, πως αντί να ανησυχείς για τους πόρους ή τις μικρές ατέλειες, μπορείς να απολαμβάνεις την ημέρα σου με ελαφρύ και φυσικό αποτέλεσμα, γεμάτη αυτοπεποίθηση, απολαμβάνοντας την καλύτερή σου εκδοχή με το σταθερό, ματ αποτέλεσμα!

Ένα κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας

Είτε προετοιμάζεσαι για μια σημαντική συνάντηση είτε για έναν καφέ με φίλες, το Invisible Cover Foundation της MD Professionnel ταιριάζει παντού και περιέχει Retinol και εκχυλίσματα από Litchi, Orange και  Arctic Blackberry, συστατικά που παρέχουν ενυδάτωση και δρουν κατά της γήρανσης και της ακμής. Έτσι, το εφαρμόζεις κάθε πρωί, το εμπιστεύεσαι κάθε στιγμή, και σε συντροφεύει με διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα όλη την ημέρα, ό,τι στυλ μακιγιάζ και να επιλέξεις και όποιο τύπο δέρματος και να έχεις!

Διάβασε επίσης:

Μάθε το μυστικό για ακαταμάχητο βλέμμα και σαγηνευτικά μάτια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.