Είστε έτοιμοι να δούμε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας; Έχουμε μεγάλη πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο sequel του Joker!

Joker: Τρέλα για Δύο (“Joker: Folie à Deux”)

Μουσικοχορευτικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς, με τους Χοακίν Φίνιξ, Λέιντι Γκάγκα, Κάθριν Κίνερ, Μπρένταν Γκλίσον, Στιβ Κούγκαν κ.ά.

Δύο χρόνια αφού δολοφόνησε ζωντανά στην τηλεόραση τον Μάρεϊ Φράνκλιν, ο Άρθουρ Φλεκ, τρόφιμος ασύλου πλέον, ερωτεύεται τη μουσικο-θεραπεύτρια του ιδρύματος, τη Λι. Καθώς οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ψυχοπάθεια μέσω της μουσικής, οι οπαδοί του Άρθουρ δημιουργούν κίνημα προς απελευθέρωση του.

Μικροί Ήρωες σε Δράση (“Buffalo Kids”)

Οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, ισπανικής παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Πέδρο Σολίς Γκαρσία και Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Δύο αχώριστα ορφανά από την Ιρλανδία φτάνουν στη Νέα Υόρκη και ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι διασχίζοντας την Άγρια Δύση, όπου θα γνωρίσουν έναν καινούργιο φίλο και θα έρθουν αντιμέτωπα με τρομερούς αντιπάλους.

Τα 13 Τριαντάφυλλα (“Las 13 Rosas”)

Ιστορικό δράμα εποχής, ισπανικής παραγωγής του 2007, σε επανέκδοση, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, του Εμίλιο Μαρτίνεζ Λάθαρο. Παίζουν οι Πιλάρ Λόπεζ ντε Αγιάλα, Βερόνικα Σάντσεζ, Μάρτα Ετούρα, Νάντια ντε Σαντιάγκο κ.ά.

Η ιστορία επικεντρώνεται στις γυναίκες που δεν έσκυψαν το κεφάλι στον φασισμό, μετά την επικράτηση των φρανκικών το 1939, καθώς δεκατρείς νέες γυναίκες, που δεν είχαν διαπράξει κανένα έγκλημα, συλλαμβάνονται με την κατηγορία της ανταρσίας και καταδικάζονται σε θάνατο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.