Θυμάσαι τις εποχές που τα denim αποτελούσαν τη βάση κάθε γκαρνταρόμπας; Τότε που η ανεμελιά και το ελαφρώς χαλαρό στυλ των ’90s κυριαρχούσε; Τα jeans της εποχής εκείνης, με τη χαρακτηριστική γραμμή και τη vintage αίσθηση, παραμένουν απόλυτα κλασικά και πάντα επίκαιρα. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά ευτυχώς, η μόδα επανέρχεται, και εσύ μπορείς να ξαναζήσεις εκείνη την iconic δεκαετία με σύγχρονες πινελιές, από την GAP.

Το τέλειο denim για εσένα

H GAP είναι εδώ για να σου δώσει την απόλυτη αναβίωση των ’90s. Με τις νέες τους συλλογές, το brand επιστρέφει με τα αγαπημένα denim που σίγουρα θα λατρέψεις. Αν ψάχνεις για εκείνο το χαλαρό αλλά κομψό look, οι επιλογές δεν τελειώνουν.

Μπλε Mid Rise Cotton ’90s Loose Jean Παντελόνι Medium Wash

Για να ξεκινήσεις, τα ’90s Loose Jeans είναι η ιδανική βάση. Με χαλαρή εφαρμογή, που θυμίζει τα αγαπημένα μας χρόνια, αλλά με έναν σύγχρονο αέρα. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα απλό t-shirt για καθημερινό look ή να τα συνδυάσεις με ένα oversized σακάκι για πιο εκλεπτυσμένο στυλ.

High Rise ’90s Straight Τζιν Παντελόνι Medium Indigo

Αν προτιμάς κάτι πιο μοντέρνο με vintage στοιχεία, τα High Rise 90s Straight Jeans είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Στενεύουν διακριτικά προς τα κάτω, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα σου, ενώ κρατούν εκείνο το χαλαρό vibe που τόσο αγαπάς.

Μπλε High Rise Stride Wide-Leg Ankle Jean Παντελόνι Medium Indigo

Και φυσικά, δεν μπορούμε να αφήσουμε εκτός τα 90s Wide Leg Jeans, την απόλυτη τάση! Μια φρέσκια, πιο τολμηρή εκδοχή του κλασικού, που ταιριάζει απόλυτα με sneakers ή chunky boots.

Western Pleated Denim Midi Φόρεμα Dark Wash

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φορέσεις ένα 90s-inspired denim φόρεμα της GAP. Αυτό το διαχρονικό κομμάτι σου δίνει άνεση και στυλ με τη χαρακτηριστική του αυθεντικότητα, ενώ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Συνδύασέ το με sneakers για μια casual εμφάνιση ή με chunky boots για να αποδώσεις ακόμα πιο έντονα τον αέρα των 90s.

Για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, ένα oversized denim πουκάμισο ή πανοφόρι από τη GAP είναι η ιδανική επιλογή για να κάνεις τις πιο στυλάτες φθινοπωρινές εμφανίσεις. Η vintage διάθεση των ’90s φαίνεται στα χαλαρά κοψίματα και την αυθεντική blue jean απόχρωση, κάνοντάς το το ιδανικό layering κομμάτι για το φθινόπωρο. Αυτό το look δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ, αρκεί να προσθέσεις μερικά minimal χρυσά κοσμήματα για να δώσεις μια μοντέρνα πινελιά στο ρετρό στυλ σου.

Denim επιλογές για το άλλο μας μισό

Μπλε Denim Pocket Πουκάμισο Light Indigo 6

Δεν είναι μόνο για εμάς αυτό το στυλ! Για το άλλο σου μισό, το GAP έχει εξίσου stylish επιλογές. Τα ’90s Straight Fit Jeans για άνδρες είναι η απόλυτη πρόταση για άνεση και στυλ, δίνοντας αέρα εποχής.

Μπλε Straight Fit Jeans Dark Wash

Τα Slim Taper Jeans είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνον που προτιμά μια πιο σύγχρονη γραμμή στο denim. Όλα όμως είναι τέλεια για matchy-matchy στιγμές!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.