Η κηπουρική δεν είναι μόνο για τους ειδικούς. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι στην περιποίηση των φυτών μας, είτε έχουμε έναν μικρό κήπο, είτε μερικές γλάστρες στο μπαλκόνι. Υπάρχουν πλέον εφαρμογές που προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες για τη φροντίδα των φυτών, βοηθώντας μας να τα κρατάμε υγιή και όμορφα. Εδώ είναι τέσσερα από τα καλύτερα app κηπουρικής που αξίζει να κατεβάσεις στο κινητό σου.

PlantSnap

Το PlantSnap είναι το απόλυτο εργαλείο για να αναγνωρίζεις κάθε φυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγάλεις μια φωτογραφία του φυτού και η εφαρμογή θα σου δείξει αμέσως τι είδος είναι, καθώς και πώς να το φροντίσεις. Ιδανικό για νέους κηπουρούς που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα φυτά τους.

Blossom

Αν θέλεις μια εφαρμογή που παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για κάθε είδος φυτού, το Blossom είναι η κατάλληλη επιλογή. Με χρήσιμες συμβουλές για πότισμα, λίπανση και φωτισμό, η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα καθημερινό πρόγραμμα φροντίδας.

Gardenize

Το Gardenize λειτουργεί σαν ένα ψηφιακό ημερολόγιο κηπουρικής, όπου μπορείς να καταγράψεις τις εργασίες που κάνεις για τα φυτά σου, να παρακολουθείς την πρόοδο τους και να σημειώνεις ιδέες. Είναι ιδανικό για πιο προχωρημένους κηπουρούς που θέλουν να κρατούν αρχείο για τα φυτά τους.

Plant Care Reminder

Αν ξεχνάς πότε πρέπει να ποτίσεις τα φυτά σου ή να τους προσφέρεις λίπασμα, το Plant Care Reminder είναι για σένα. Η εφαρμογή σου υπενθυμίζει όλα τα απαραίτητα βήματα για την καλή υγεία των φυτών σου, προγραμματίζοντας αυτόματα ειδοποιήσεις.

Με αυτά τα app κηπουρικής, η κηπουρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική, καθώς έχεις έναν προσωπικό σύμβουλο στο κινητό σου!

Διάβασε επίσης:

Φυτά εσωτερικού χώρου που δεν απαιτούν συχνό πότισμα

Leave a Reply

Your email address will not be published.