Η διαχρονική αισθητική των UGG βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο, με δύο από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της μόδας να δείχνουν την αγάπη τους για την κλασική μάρκα. Τόσο η Chloë Sevigny στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όσο και ο Fai Khadra στο US Open, απαθανατίστηκαν φορώντας UGG σε κομψές και casual cool εμφανίσεις.

Chloë Sevigny και UGG στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου ψηφιακού περιοδικού “Myth”, η Chloë Sevigny, σε συνεργασία με την αρχισυντάκτρια Haley Wollens, διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι στην καρδιά της Νέας Υόρκης με καλεσμένους συντάκτες, στιλίστες, καλλιτέχνες και content creators. Η ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για το μοναδικό της στιλ και τις τολμηρές επιλογές στη μόδα, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας τις UGG Classic Twin Seam New Heights. Η μπότα αυτή συνδυάζει το ανάλαφρο design του brand με τη μόδα, με μια μοντέρνα πλατφόρμα και τακούνι 3″, κατασκευασμένη από suede και λεπτομέρειες με έντονες ραφές.

Women’s Classic Twin Seam New Heights

Η Chloë επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι οι UGG μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, είτε αυτή είναι μια χαλαρή μέρα στην πόλη είτε ένα λαμπερό event κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Η χαρακτηριστική επένδυση UGGplus εξασφαλίζει ανάλαφρο πάτημα, ενώ το statement τακούνι κάνει τις μπότες ιδανικές για εκείνες που αγαπούν την εκλεπτυσμένη αισθητική.

Fai Khadra και UGG στο US Open Tennis Championship

Chloë Sevigny

Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο Fai Khadra εθεάθη στον τελικό του US Open Tennis Championship Men’s Final να επιλέγει τις statement UGG Tasman Weather Hybrid. Η επιλογή του Khadra συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με την απόλυτη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

All Gender Tasman Weather Hybrid

Οι Tasman Weather Hybrid είναι ιδανικές για κάθε καιρική πρόκληση, από τις βροχερές μέρες μέχρι τις πιο κρύες θερμοκρασίες. Με αδιάβροχο suede και τη ζεστή επένδυση από ανακυκλωμένο UGGplush, αυτές οι μπότες προσφέρουν ένα ανάλαφρο αίσθημα σε κάθε πάτημα διαθέτοντας παράλληλα ένα bold στιλ. Το εύκολο slip-on σχέδιο τους και η σόλα από ανανεώσιμο ζαχαροκάλαμο τις καθιστούν οικολογικά υπεύθυνες και πρακτικές για κάθε έξοδο.

Οι εμφανίσεις τόσο της Chloë Sevigny όσο και του Fai Khadra αποδεικνύουν ότι η UGG συνεχίζει να καινοτομεί και να βρίσκεται στην κορυφή των fashion επιλογών. Από τις κοσμοπολίτικες εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας μέχρι τις καθημερινές εξορμήσεις, οι μπότες της UGG δεν είναι απλώς ένα trend αλλά μια σταθερή αξία για τολμηρό και πρωτοποριακό στιλ, έτοιμο για έντονες street style στιγμές.

Είτε επιλέγετε την πλατφόρμα του Classic Twin Seam New Heights είτε την αδιάβροχη προστασία του Tasman Weather Hybrid, ένα είναι σίγουρο: οι UGG θα σας συντροφεύουν σε κάθε περίσταση, δίνοντάς σας πάντα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε.

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη στο UGG Store (τηλ. 211 10 88 163) επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της UGG σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία & Βουλγαρία είναι ο Όμιλος Φάις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.