Όπως ξέρεις σε ενημερώνω πάντα για τα αγαπημένα μου προϊόντα εβδομάδας που θέλω να έχουν μια θέση στην ρουτίνα ομορφιάς μου. Όταν ενθουσιάζομαι, θέλω να τα μοιράζομαι μαζί σου και να σου δίνω ιδέες για την καλύτερη φροντίδα της ζωής σου.  Από ενυδατικά έλαια και αναζωογονητικές κρέμες σώματος μέχρι εκλεπτυσμένα αρώματα και αποσμητικά υψηλής απόδοσης, αυτά τα προϊόντα υπόσχονται να βελτιώσουν την καθημερινή σου ρουτίνα και να σε κάνουν να λάμπεις.

Bobbi Brown: Water Glow Extra Lip Collection

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή χειλιών της Bobbi Brown, το Water Glow Extra Lip Collection, που φέρνει 10 νέες αποχρώσεις του αγαπημένου Extra Plump Lip Serum. Αυτές οι αποχρώσεις αναδεικνύουν κάθε τύπο χειλιών, προσφέροντας εντυπωσιακή λάμψη και ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι χείλη πιο γεμάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του ή πάνω από το Extra Lip Tint για ακόμη πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Ανακάλυψε τις νέες αποχρώσεις όπως το Bare Guava και το Bare Plum και δοκίμασε το συνδυασμό που σου ταιριάζει.

Vichy: Invisible Resist Deodorants

Η Vichy παρουσιάζει τα νέα αποσμητικά πολλαπλής δράσης INVISIBLE RESIST με διάρκεια 72 ωρών. Αυτά τα αποσμητικά προσφέρουν αόρατη προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές, ακόμα και σε έντονες συνθήκες εφίδρωσης. Με τη νέα τεχνολογία Invisi-Lock, δεν αφήνουν κατάλοιπα στα ρούχα και είναι κατάλληλα για κάθε φωτότυπο. Η λεπτή τους υφή απορροφάται άμεσα, ενώ προστατεύουν από ερυθρότητα και ξηρότητα. Διατίθενται σε γυναικεία και ανδρική εκδοχή και είναι ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Jo Malone London: Scented Mementos Collection

Η Jo Malone London εισάγει την limited-edition συλλογή Scented Mementos, εμπνευσμένη από μοναδικά αντικείμενα της βρετανικής αγοράς. Η συλλογή περιλαμβάνει αρώματα όπως το Ginger Beer με νότες ginger και βελανιδιάς, το Passiflora με νότες κάρδαμου και tonka bean, το Emerald Thyme με λεμόνι και θυμάρι, και το Musk Memento με musk και ξύλο κέδρου. Αυτά τα αρώματα προσφέρονται σε συλλεκτική συσκευασία, ιδανική για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων αρωμάτων.

The Aenaon°: Summer Glow Collection

Το ελληνικό premium skincare brand, Aenaon°, παρουσιάζει τη νέα συλλογή Summer Glow. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα όπως την Skin Renewal & Hydration Silky Smooth Body Cream και τα πολυτελή ξηρά έλαια σώματος Crystal Reflection και Golden Reflection Mirage d’Or. Διατίθενται σε κορυφαία ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά, όπως το White & Grey στη Μύκονο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Nuxe: Huile Prodigieuse® Or Florale

Το νέο Huile Prodigieuse® Or Florale της Nuxe συνδυάζει την ιριδίζουσα λάμψη με λουλουδένιες νότες, προσφέροντας μια ροζ χρυσαφένια λάμψη που ομορφαίνει όλους τους τύπους δέρματος. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει 100% φυσικά έλαια και σωματίδια πέρλας, προσφέροντας ενυδάτωση και αντιοξειδωτική δράση. Ιδανικό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, αυτό το λάδι αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά με έναν κομψό και λαμπερό τρόπο.

SkinCeuticals: Cell Cycle Catalyst

Η Skinceuticals, λανσάρει το νέο Cell Cycle Catalyst, έναν ισχυρό ορό για επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης και μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων αντιγήρανσης, εμπλουτισμένος με ​7,7% σύμπλοκο πολλαπλών οξέων (α- και β-υδροξυ-οξέα) και ​1% Ταυρίνη.​ Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρει ήπια απολέπιση και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας, για πιο λεία υφή και βελτίωση της όψης των δυσχρωμιών και των ορατών γραμμών. Παράλληλα, αυτός ο αντιγηραντικός απολεπιστικός ορός διατηρεί την ενυδάτωση της επιδερμίδας σε βέλτιστα επίπεδα, για έναν υγιή επιδερμιδικό φραγμό.​ Το Cell Cycle Catalyst είναι το ιδανικό πρώτο βήμα κάθε πρωτοκόλλου αντιγήρανσης, για άμεση ενίσχυση των αποτελεσμάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για προετοιμασία του δέρματος πριν από επαγγελματικά χημικά peels.

Διάβασε επίσης:

Προϊόντα εβδομάδας: Τα must-have του νεσεσέρ μας!