Ετοιμαστείτε να μπείτε σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από έντονη μοναδικότητα και πρωτοποριακή μόδα. Η GIOSEPPO, η εμβληματική μάρκα υποδημάτων, αποκαλύπτει με υπερηφάνεια την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Ισπανίδα σχεδιάστρια, María Escoté. Αυτή η αποκλειστική συλλογή είναι ένας τολμηρός και επαναστατικός φόρος τιμής στα γυναικεία πρότυπα, συνδυάζοντας την τέχνη, τη δεξιοτεχνία και το αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό στυλ της María Escoté.

H María Escoté είναι μία από τις πιο καταξιωμένες διεθνείς σχεδιάστριες μόδας της Ισπανίας, αναγνωρισμένη για τις για την τολμηρή, δυναμική και ζωντανή προσέγγισή της στη μόδα. Γνωστή για την αμφισβήτηση των συμβατικών προτύπων, εμπλουτίζει τις συλλογές της με πάθος, δημιουργικότητα και επαναστατικότητα, αντλώντας έμπνευση από την τέχνη, την ποπ κουλτούρα και τις ισχυρές γυναικείες περσόνες. Με ένα αδιαμφισβήτητο στυλ που αγκαλιάζει το χρώμα, το σχέδιο και την καινοτομία, η δουλειά της Escoté έχει συγκεντρώσει ένα αφοσιωμένο κοινό, τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα σχέδιά της έχουν φορεθεί από διεθνείς διασημότητες όπως τη Miley Cyrus και την Katy Perry, καθιστώντας την ένα πραγματικό είδωλο της σύγχρονης μόδας.

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας: η προπώληση για την περιορισμένη GIOSEPPO x MARÍA ESCOTÉ collection ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου. Με περιορισμένα διαθέσιμα μοντέλα, η προ-πώληση προσφέρει στους λάτρεις της μόδας μια αποκλειστική ευκαιρία να εξασφαλίσετε αυτά τα ξεχωριστά σχέδια πριν εξαντληθούν, στο online site www.gioseppo.com.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΉ:

Αυτή η περιορισμένη έκδοση από μπότες και αθλητικά παπούτσια παντρεύει τους δημιουργικούς κόσμους των GIOSEPPO και María Escoté. Η συλλογή γιορτάζει τις δυναμικές γυναίκες που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό και τη μουσική, με έντονα χρώματα, ιδιαίτερα μοτίβα και ζωηρά σχέδια. Από τους δρόμους γεμάτους ενέργεια μέχρι τις σκηνές των μουσικών επαναστάσεων, αυτά τα σχέδια αποτίουν φόρο τιμής στα πρότυπα που ενέπνευσαν την Escoté καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

Κατασκευασμένα από δέρμα κορυφαίας ποιότητας, κάθε μοντέλο δεν είναι απλώς ένα υπόδημα αλλά ένα έργο τέχνης, που συνδυάζει την άνεση και τη δεξιοτεχνία με το επαναστατικό στυλ. Από καρφιά και τρουκς μέχρι τολμηρά κρόσσια, κάθε λεπτομέρεια εκφράζει την πρωτότυπη αισθητική του σχεδιασμού της María Escoté.

  • ROSETTA: Αυτές οι μαύρες δερμάτινες μπότες με καρφιά και τρουκς τιμούν μια από τις πρωτοπόρες γυναίκες στην ιστορία της μουσικής. Η Rosetta έφερε τον ήχο της gospel στο λαϊκό προσκήνιο, μετατρέποντας το τραγούδι και τις συγχορδίες της στους πρόδρομους ήχους του rock & roll. Αυτό το μοντέλο αντικατοπτρίζει την εκρηκτική και πολύπλευρη ουσία ενός επαναστατικού μουσικού είδους.

 

  • ARETHA: Με τα τραγούδια της να γίνονται διαχρονικοί ύμνοι της soul, της R&B και του gospel, η σχεδιάστρια María Escoté εμπνέεται από την Aretha. Εκλεκτική, τιτάνια και εμβληματική, όπως ακριβώς και αυτές οι μπότες.

  • DOLLY: Η εξοχή αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης για τη María Escoté. Αυτές οι δερμάτινες μπότες περικλείουν το σύμπαν της Dolly και επαναπροσδιορίζουν την εμφάνισή της, τη μουσική της και την εικαστική της αισθητική για να δώσουν ζωή σε ένα κομμάτι πλούσιο σε προσωπικότητα. Ένα μοντέλο που συνδυάζει στοιχεία του country style με αλάνθαστα σημάδια του DNA της María Escoté, όπως αυτό το χαρακτηριστικό κίτρινο.

  • NINA: Με εξαιρετικό ταλέντο και επιδεικτική παρουσία, η Nina αναδείχθηκε σε μια ανατρεπτική φιγούρα στην ιστορία της μουσικής. Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πιανίστρια της τζαζ, των μπλουζ, της soul και του rhythm & blues, αυτές οι δερμάτινες μπότες με κρόσσια έχουν την τιμή να φέρουν το όνομά της.

  • MELANIE Ένα νοσταλγικό αλλά και avant-garde αφιέρωμα στη Melanie, αυτά τα αθλητικά παπούτσια αντικατοπτρίζουν την ουσία των ζωηρών σχεδίων και χρωμάτων της María Escoté. Συνδυάζοντας την τέχνη και τη μόδα, αυτό το δερμάτινο σχέδιο ανακαλεί το εικόνες μιας δημιουργικής μορφής.

  • CATHERINE: Η Catherine επαναφέρει ένα από τα πιο εμβληματικά prints από το αρχείο της María Escoté για να αναπαραστήσει αυτή την δραστήρια και τολμηρή γυναίκα. Με δέρμα υψηλής ποιότητας, προσεκτικά επεξεργασμένες λεπτομέρειες και μια αισθητική που αψηφά τις συμβάσεις, αυτά τα sneakers είναι η τέλεια αντανάκλαση μιας αδάμαστης διάθεσης.

 

  • UMA: Εκπέμποντας ατίθασο πνεύμα, αυτά τα κίτρινα δερμάτινα sneakers, διακοσμημένα με καρφιά και τρουκς, είναι εμπνευσμένα από την Uma, μια γυναίκα που άφησε ένα αξέχαστο σημάδι στον κινηματογράφο και τη μόδα. Αυτό το σχέδιο αποτυπώνει την ατρόμητη φύση τόσο της Uma όσο και της María Escoté.

 

  • MARGOT: Με το color-blocking και τη μείξη των υφών, η Margot εκφράζει την καλλιτεχνία της María Escoté. Η φινέτσα και η πρωτοπορία που ενσαρκώνουν αυτά τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα αθλητικά παπούτσια αποτίουν φόρο τιμής σε μια πολύπλευρη και ισχυρή προσωπικότητα.

Με οκτώ μοναδικά μοντέλα στη συλλογή, κάθε κομμάτι προσφέρει κάτι αποκλειστικό, ανατρεπτικό και αυθεντικό. Κάθε ζευγάρι έχει σχεδιαστεί για να κάνει μια δήλωση, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια – μέχρι την ιδιαίτερη συσκευασία που ολοκληρώνει την αξέχαστη εμπειρία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.