Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Πολ Μέσκαλ τροφοδότησαν φήμες για μια πιθανή σχέση, όταν εθεάθησαν πρόσφατα μαζί στο Λονδίνο. Οι τελευταίες φωτογραφίες από την Daily Mail τους δείχνουν να γελούν και να καπνίζουν έξω από το γνωστό μπαρ 69 Colebrooke Row. Η Πόρτμαν, που μόλις χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου με τον Μπέντζαμιν Μίλιπιντ, φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι και τζιν, ενώ ο 28χρονος ηθοποιός είχε παρόμοιο ντύσιμο.

Το φιλικό τους κλίμα ήταν εμφανές, καθώς γνωρίζονται ήδη από την προηγούμενη συνεργασία τους στο αφιέρωμα «Actors on Actors» του Variety. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ανάμεσά τους αναπτύσσεται ένας μεγάλος έρωτας.

Σύμφωνα με το OK!, η Πόρτμαν οριστικοποίησε το διαζύγιό της τον Μάρτιο, ενώ ο Μέσκαλ είναι ελεύθερος από τότε που χώρισε με τη Φοίβη Μπρίτζερς το 2022.

Μια πηγή ανέφερε ότι η πρωταγωνίστρια του Black Swan αντιμετωπίζει συναισθηματικές δυσκολίες μετά το διαζύγιο. «Δυσκολεύεται ψυχολογικά και έχει ζητήσει τη βοήθεια ενός κορυφαίου ειδικού για να το διαχειριστεί», αποκάλυψε ένα άτομο από το περιβάλλον της, προσθέτοντας: «Δεν ήταν έτοιμη για αυτόν τον χωρισμό και έχει καταρρεύσει. Παρόλο που εκείνη ξεκίνησε τη διαδικασία του διαζυγίου, το έκανε μόνο μετά την απιστία του Μπέντζαμιν».