Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και εκείνοι που σκοπεύουν να προσφέρουν τριαντάφυλλα στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο τους για την ημέρα των ερωτευμένων, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια σημαντική δαπάνη εάν επιθυμούν να κάνουν εντύπωση.
Σύμφωνα με αναφορά του Mega, το περασμένο έτος, η τιμή ενός μπουκέτου από 100 κόκκινα τριαντάφυλλα σε ανθοπωλεία της Αθήνας ήταν περίπου 100 ευρώ, ενώ φέτος έχει αυξηθεί στα 500 ευρώ.
Όσον αφορά σε πιο οικονομικές επιλογές, μια περιποιημένη ανθοδέσμη κοστίζει περίπου 100 ευρώ.
Σχετικά με την αύξηση των τιμών, ανθοπώλεις και ειδικοί του κλάδου μιλώντας στο Mega αναφέρθηκαν σε ένα πραγματικό ράλι στις τιμές των λουλουδιών, με αύξηση που ξεπερνά το 150%. Επισήμαναν ότι η παραγωγή των λουλουδιών έχει πληγεί σοβαρά, επηρεάζοντας τους παραγωγούς και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τομέα.
Πανάκριβος φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος! Μήπως να σκεφτείτε κάποια άλλα δώρα;
Διάβασε επίσης:
10 αισθησιακοί τρόποι για να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;

