Ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2021, και πριν από 10 μήνες έγιναν γονείς, καλωσορίζοντας τον γιο τους στον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό Σουσού”, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 12 Οκτωβρίου, στον Μαραθώνα. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν θα γιορτάσουν μόνο τον γάμο τους, αλλά ενδέχεται να γίνει και η βάπτιση του μικρού τους, ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε ενός έτους.

Ο Απόστολος Ρουβάς, αδερφός του διάσημου τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις 26 Σεπτεμβρίου. Η ευχάριστη είδηση είχε ανακοινωθεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Fay’s Time”. Ο Απόστολος, γνωστός και από τις μαγειρικές του ικανότητες, έχει κατακτήσει το κοινό μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις, με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα να του χαρίζει ευρεία αναγνωρισιμότητα.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα, σπούδασε τη μαγειρική και απέκτησε εμπειρία σε κουζίνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόσφατα άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην Ηλιούπολη, όπου συνεργάζεται στενά με τον αδερφό του, Σάκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.