Η Έλενα Τσαβαλιά δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας για τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή, μετά το τέλος της ειδικής παράστασης που σημάδεψε μια σημαντική επέτειο για τον κωμικό.

Στο πλευρό του επί σκηνής, η ηθοποιός μοιράστηκε λίγα λόγια για τη ζωή τους μαζί και τις προκλήσεις που συνάντησαν όλα αυτά τα χρόνια. Παρούσα στην παράσταση ήταν και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, η οποία μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο με την Τσαβαλιά, εμφανώς συγκινημένη, να μιλά για την αγάπη και την αφοσίωσή της στον Μάρκο Σεφερλή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Stamati (@sasastamata)


Η Σάσα Σταμάτη ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Instagram με την Έλενα Τσαβαλιά να λέει: «Εσύ, εγώ και δύο φίλοι που σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου. Κι έτσι μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά και με εσένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο. Που έμοιαζε σχεδόν… αυτοκτονία. Και σου είπα, πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί. Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, ο άγγελός σου και όλα αυτά τα ωραία που λες ότι είμαι για σένα».

Μίλησε ακόμα και για κορίτσια που προσπαθούν να πάρουν ρόλους στο θέατρο με… άλλους τρόπους.

«Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά, προκειμένου να πάρουν έναν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα. Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν, προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό που εσύ βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν να κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου, μερικά το κατάφεραν κιόλας. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με σένα για σένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις, με αφοσίωση. Από όλους αυτούς θέλω να κρατήσω μόνο τους πρώτους ανθρώπους και πάνω και κάτω από τη σκηνή, γιατί εσύ μπορεί να είσαι εμβληματικός πάνω στη σκηνή αλλά χωρίς τους ανθρώπους δεν θα τα είχαμε καταφέρει», είπε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.