Ο Ανδρέας Γεωργίου και η σύντροφός του, Σιμώνη Χριστοδούλου, ετοιμάζονται για τον γάμο τους, που πλησιάζει γοργά. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης και η make-up artist επέλεξαν να περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης πριν την μεγάλη μέρα τους. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια, προγραμματίζει τον γάμο του σε περίπου ενάμιση μήνα.

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι οι δυο τους βρίσκονται στα Ιωάννινα για διακοπές. Στην ανάρτηση, φαίνονται να ποζάρουν χαμογελαστοί σε ένα δείπνο.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε πρόσφατα για τον επικείμενο γάμο του σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα». Ο σκηνοθέτης περιέγραψε πώς φαντάζεται την ημέρα του γάμου του, λέγοντας ότι θέλει να είναι ένας παραδοσιακός κυπριακός γάμος, γεμάτος έθιμα και χαρές που θα διαρκέσουν τρεις μέρες. Εξήγησε ότι θα ήθελε να περιλαμβάνει όλα τα παραδοσιακά στοιχεία, όπως τη συγκέντρωση της οικογένειας, τις αλλαγές του γαμπρού και της νύφης, και τη μουσική με βιολιά και λαούτα.


Η Σιμώνη Χριστοδούλου, που εργάζεται ως make-up artist, έχει συνεργαστεί με τον Γεωργίου σε πολλά project, όπως η τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς». Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Τατουάζ» και έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2018 και παρόλο που πέρασαν μια περίοδο κρίσης κατά τη διάρκεια της καραντίνας, επανασυνδέθηκαν. Πρόσφατα, η Χριστοδούλου μοιράστηκε μια φωτογραφία με το μονόπετρο δαχτυλίδι της στο Instagram, ανακοινώνοντας τον αρραβώνα τους.

Διάβασε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου: Θύμα απάτης με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης!