Η Tesla, ηγέτιδα δύναμη στην τεχνολογία και την καινοτομία, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επίσημη χορηγία της στην ομάδα Legends 2004. Αυτή η στρατηγική συνεργασία αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Tesla να υποστηρίζει τον αθλητισμό και να ενισχύει τις τοπικές κοινότητες.

Με μια ποικίλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει έξυπνες συσκευές για το σπίτι, συστήματα ψυχαγωγίας και προσωπικά gadgets, η Tesla από την Comtrade Distribution στοχεύει να παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες και προσιτές ηλεκτρονικές συσκευές. Αυτή η συνεργασία με την Legends 2004 συμβολίζει τη δέσμευσή μας για αριστεία και γιορτάζει το πνεύμα επιτυχίας και έμπνευσης που εκφράζεται από την θρυλική ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Η χορηγία περιλαμβάνει την υποστήριξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας, καθώς και την ενίσχυση των κοινωνικών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στις νέες γενιές. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν κοινές δράσεις και εκδηλώσεις που θα αναδείξουν τις αξίες της βιωσιμότητας και της τεχνολογικής καινοτομίας που μοιράζονται η Tesla και οι Legends 2004.

Η Tesla συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της τεχνολογίας, προωθώντας καινοτόμες λύσεις για ένα βιώσιμο μέλλον. Ως μια κορυφαία μάρκα στην ελληνική αγορά, η Tesla αφιερώνεται στη φέρνοντας καινοτόμα ηλεκτρονικά προϊόντα στους καταναλωτές, βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Tesla.info | Τεχνολογία για όλους