Τα Μπαρ Μπεε Κιου, το μπεργκεράδικο-θρύλος, επανασυστήνεται στους λάτρεις του burger με ένα ανανεωμένο μενού και ένα εντυπωσιακό νέο κατάστημα στην Αγγέλου Μεταξά 7, στο Πασαλιμάνι. Έχοντας καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με την έννοια του πληθωρικού και απολαυστικού burger, το brand ανοίγει το πέμπτο του κατάστημα, φέρνοντας στον Πειραιά μια δόση αυθεντικής αμερικανικής κουζίνας, αμέσως μετά το πρόσφατο rebranding.

Η νέα εταιρική ταυτότητα του Μπαρ Μπεε Κιου στο Πασαλιμάνι δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία σε έναν εντυπωσιακό χώρο δύο ορόφων, με μεταμοντέρνα αισθητική, σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές του Πειραιά. Η διακόσμηση αντλεί έμπνευση από τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του brand αλλά και το ιστορικό λιμάνι της πόλης, με τολμηρές λεπτομέρειες όπως πόρτες container στους τοίχους και παράθυρα-φινιστρίνια. Το αμερικανικό diner με τους άνετους καναπέδες και την casual ατμόσφαιρα συναντά την fun-loving προσωπικότητα του Μπαρ Μπεε Κιου, σε συνδυασμό με urban street στοιχεία, όπως graffiti και «αγάλματα» διακοσμημένα με neon.

Το κεντρικό bar, κυρίαρχο στο χώρο, αποτελεί την ιδανική αφορμή για να απολαύσει κανείς κλασικά cocktails ενώ παρακολουθεί την προετοιμασία του burger του στην open kitchen. Στον πρώτο όροφο, πιο εκλεπτυσμένες πινελιές διακοσμούν τον χώρο, με την εντυπωσιακή κατακόκκινη επιγραφή «Μπαρ Μπεε Κιου» να κλέβει την παράσταση, συνοδευόμενη από τη μαγευτική θέα της Μαρίνας Ζέας από τα μπαλκόνια.

Στο ανανεωμένο μενού, οι burger lovers θα βρουν μοναδικές επιλογές, από τα θρυλικά signature burgers μέχρι εξολοκλήρου νέες προτάσεις, όπως smashed burgers, cocktails και milkshakes. Ανάμεσα στα highlights –αν και είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς– είναι τα πληθωρικά burgers που έχουν καθιερώσει το brand ως ένα πραγματικό success story στη γευστική σκηνή της Αθήνας.

Το Μπαρ Μπεε Κιου εξελίσσει συνεχώς το burger για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και προκαλεί «σεισμικές δονήσεις» σε κάθε μπουκιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.