Ο καφές αποτελεί συνήθεια και σε, κάποιες περιπτώσεις, λατρεία για τους περισσότερους από εμάς. Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς μια κούπα αρωματικού espresso το πρωί ή χωρίς μια κρύα εκδοχή του τα απογεύματα που βγαίνεις με τους φίλους σου; Μάλλον, όχι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχουμε και διάθεση για πειραματισμό. Είναι πάντα ευχάριστο να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος γι’ αυτό από τα Starbucks.
Αυτό το χειμώνα, τα αγαπημένα μας Starbucks έρχονται να μας συστήσουν νέα ροφήματα καφέ και σοκολάτας, που θα καλύψουν κάθε προτίμηση. Γι’ αυτό, επισκέψου σήμερα το κοντινότερο κατάστημα και δοκίμασε τα εξής:
Νέο Honey & Hazelnut Oat Latte
Απαλές νότες μελιού, γίνονται ένα με τον έντονο Signature Espresso Roast, την καβουρδισμένη γεύση φουντουκιού και το κρεμώδες γάλα βρώμης. Το νέο latte των Starbucks, θα σε συντροφεύσει κάθε ώρα της ημέρας και θα απογειώσει γευστικά κάθε σου στιγμή με την υπέροχη απαλή γεύση του και το γλυκό topping από μέλι. Διαθέσιμα και στην κρύα εκδοχή τους για όσους απολαμβάνουν τον καφέ τους κρύο όλο τον χρόνο.
Νέα Salted Pretzel Hot Chocolate
Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, αυτό το ρόφημα θα σε εκπλήξει ευχάριστα με την γλυκιά και ταυτόχρονα αλμυρή γεύση του. Πλούσιες νότες σοκολάτας, σαντιγί σοκολάτας και τραγανά κομμάτια πρέτζελ, είναι μερικά από τα «μαγικά» συστατικά αυτού του ροφήματος. Άκρως «ερωτεύσιμο» και λαχταριστό.
Chocolatey Pretzel Frappuccino
Αυτόν το Φεβρουάριου, τα Starbucks σε προσκαλούν να ζήσεις τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου! Από τις 7 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, μπες σε ρομαντική διάθεση με το νέο Chocolatey Pretzel Cream Frappuccino. Η γλυκιά γεύση της σοκολάτας και η αλμυρή γεύση του πρέτζελ, συναντιούνται σε αυτό το φανταστικό Frappuccino που γαρνίρεται με πλούσια σαντιγί από σοκολάτα και τραγανά κομμάτια πρέτζελ.
Νέος Tribute Blend
Ένα υπέροχο χαρμάνι τεσσάρων προελεύσεων καφέ και τριών μεθόδων επεξεργασίας από όλη τη ζώνη του καφέ, με νότες μαύρου κερασιού και μπαχαρικών. Το Tribute Blend δημιουργήθηκε για πρώτη φορά 2011 για τον εορτασμό της 40ης επετείου των Starbucks και αποτελεί φόρο τιμής στα επιτεύγματα των παραγωγών καφέ σε όλες τις περιοχές καλλιέργειας του. Νότες βοτάνων από τη Sumatra, σοκολατένιος Colombia, μπαχαρικά από τη Papua New Guinea και φρουτένιος Ethiopia, συνθέτουν ένα απόλυτα ισορροπημένο χαρμάνι χρησιμοποιώντας και τις 3 μεθόδους επεξεργασίας: υγρής πλύσης, μερικής πλύσης αλλά και τη φυσική μέθοδο! Ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά με μια τέλεια κούπα καφέ!
Διαβάστε επίσης: Amalin: Το 1ο εστιατόριο με γεύσεις από την κουζίνα των Ρομά, ανοίγει στην Θεσσαλονίκη! | Thats Life. Life as it is!
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.