Η υπερπανσέληνος Οκτωβρίου κορυφώνεται σήμερα στις 17 Οκτωβρίου στον άξονα Ζυγού – Κριού, φέρνοντας μαζί της έντονες ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν αναταραχές ή να γεμίσουν χαρά. Γνωστή και ως το “Φεγγάρι του Κυνηγού”, αυτή η φθινοπωρινή πανσέληνος είναι η πιο φωτεινή της σεζόν και δεν περνάει απαρατήρητη. Ανατέλλει στο ζώδιο του Κριού και συνοδεύεται από δυνατές όψεις με πολλούς πλανήτες, καθιστώντας την επιρροή της αναπόφευκτη. Μερικά ζώδια θα νιώσουν αυτή την ενέργεια ακόμα πιο έντονα.

Κριός

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου, και αυτό σημαίνει ότι θα την αισθανθείς πιο έντονα από τους υπόλοιπους. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη ενισχύει την τρυφερότητά σου αυτή την περίοδο, αλλά πρόσεχε πώς εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Ίσως νιώθεις απογοήτευση και την ανάγκη να τα παρατήσεις, αλλά μην ξεχνάς ότι το ζώδιό σου δεν το βάζει εύκολα κάτω. Αντιμετώπισε τις αρνητικές σκέψεις και εμπιστεύσου ξανά τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο σου, οπότε οι εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πιθανές, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις με άλλους. Οι ανασφάλειές σου μπορεί να παίζουν ρόλο, αλλά έχεις τη δυνατότητα να βρεις τη φωνή και το κύρος σου. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτή τη στιγμή, δημιουργώντας εντάσεις με άλλους πλανήτες. Μπορεί να νιώθεις πιο ευαίσθητη και αντιδραστική, οπότε σκέψου καλά πριν μιλήσεις ή δράσεις. Η αυτοσυγκράτηση είναι το κλειδί.

Ζυγός

Μόλις περάσαμε την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που σε έκανε να επαναπροσδιορίσεις κομμάτια του εαυτού σου. Αυτή η πανσέληνος, όμως, επικεντρώνεται στις σχέσεις σου και φέρνει ένταση στις συνεργασίες σου. Οι δεσμοί σου με τους άλλους υφίστανται αλλαγές, και ίσως αντιμετωπίσεις προκλήσεις στα διαπροσωπικά σου. Είναι η στιγμή να βρεις τη φωνή σου, να αναδείξεις την αυτοπεποίθησή σου και να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με βάση την αλήθεια σου. Αντί να προσπαθείς να ικανοποιείς τους άλλους, συγκεντρώσου στο να τιμάς τον αυθεντικό εαυτό σου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.