Κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου χθες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας σε θέματα που τους αφορούν. Η Ιωάννα αναφέρθηκε στα πρόσφατα σχόλιά της σχετικά με τους δημοσιογράφους, ενώ ο Δημήτρης μίλησε για την προσωρινή του αποχή από την τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν: «Μια χαρά, ήρεμα. Μια χαρά, ήρεμα γιατί βλέπω ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει ακόμα περισσότερο, οπότε τέλεια. Δεν τα παρακολουθώ, οπότε ακόμα καλύτερα. Έτσι όπως είναι δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση».

Η Ιωάννα Τούνη αρκετά εκνευρισμένη είπε: «Δημοσιογραφία είναι να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα. Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για τη Σίσσυ Χρηστίδου λέγοντας: «Μια χαρά, χαιρετηθήκαμε. Δόξα τω Θεώ είχα και προτάσεις, ήθελα άμα μπορούσα να συνεχίσω κάπου. Είδα όλα αυτά που είχε και προτίμησα το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι και το κομμάτι της ψυχικής μου ηρεμίας και που επιλέγω να είμαι με την οικογένειά μου και τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Η Ιωάννα Τούνη από την άλλη είπε: «Τις προηγούμενες χρονιές που ο Δημήτρης γύριζε σπίτι μετά τη δουλειά, ήταν μες την ένταση. Τώρα είναι η χαρά του Θεού, μπαίνει σπίτι σφυρίζοντας».

Επίσης, σε δημοσιογράφο τόνισε: «Έχω μιλήσει στα social media όπου δεν υπάρχει όλη αυτή η κιτρινίλα από το συνάφι σας»

Η Ιωάννα είχε ήδη προκαλέσει αίσθηση στις 9 Οκτωβρίου, όταν έκανε σύντομες δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» μετά το περιστατικό με την αεροπορική εταιρεία, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Εκείνη την ημέρα, όταν ένας δημοσιογράφος την προσέγγισε στο αεροδρόμιο, η ίδια, φανερά ενοχλημένη, τόνισε ότι έχει ήδη εκφραστεί για το θέμα μέσω των social media.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «τέρας» που της απέδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Ιωάννα προτίμησε να μην απαντήσει και απλώς του ευχήθηκε υγεία, δείχνοντας πως δε δίνει συνέχεια στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ό,τι σχόλια είχα, τα έχω κάνει στα προσωπικά μου social media όπου δεν υπάρχει όλη αυτή η κιτρινίλα που υπάρχει στο συνάφι σας. Πάω να δω τον γιο μου, να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Να είναι καλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Να είστε καλά όλοι».

Σχετικά με το σκηνικό στο αεροδρόμιο Η Ιωάννα Τούνη είπε: «Το πέσιμο στο αεροδρόμιο δεν είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Όπως και να έχει, έχω τοποθετηθεί στα δικά μου social media. Για να έχετε λόγο να κρίνετε οποιοδήποτε συμβάν, πρέπει για αρχή να το ακούσετε, οπότε ας κάτσει ο οποιοσδήποτε στο πάνελ και μιλάει για εμένα και την παρέα μου να δει το περιστατικό. Γιατί είμαι σίγουρη από τα αποσπάσματα που έχω ακούσει, ότι δεν το έχετε ακούσει για να μιλήσετε γι’ αυτό».

Leave a Reply

Your email address will not be published.