Αγαπάμε πολύ το καρπουζάκι σε συνδυασμό με φέτα. Ξέρετε όμως, πόσο καλύτερο είναι το καρπούζι σε σαλάτα με φέτα, αγγουράκι και κρεμμύδι; Δεν φαντάζεστε. Την συνταγή αυτή την δοκιμάσαμε πρώτη φορά σε πρωινό ξενοδοχείου στην Σαντορίνη και από τότε την φτιάχνουμε κάθε καλοκαίρι. Ευκαιρία
Τι θα χρειαστείτε για την σαλάτα με καρπούζι;
- μισό καρπούζι κομμένο σε κύβους
- 1 μέτριο αγγούρι κομμένο σε κύβους
- 1/4 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 φλ. ψιλοκομμένος δυόσμος
- 1 φλ. τριμμένη φέτα
- 2 κτσ ελαιόλαδο
- χυμός από ένα λεμόνι
- 1 κτσ μέλι
Εκτέλεση Συνταγής
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το καρπούζι, το αγγούρι, το κρεμμύδι, τον δυόσμο και την φέτα.
-
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τα υγρά υλικά ώστε να φτιάξουμε το dressing. Ρίξτε πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε καλά ώστε να πάει παντού.
-
Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες πριν την καταβροχθίσετε. Είναι πολύ εντυπωσιακή τόσο στην γεύση όσο και στην εμφάνιση.