Πρωινό; Σνακ στο γραφείο; Απογευματινή λιγούρα; Ότι και αν σκεφτείς η λύση είναι αυτή.
Υλικά
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλιτζάνι + 1/4 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι + 1/3 φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο
1/2 φλιτζάνι ημίγλυκα κομματάκια σοκολάτας
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς και λαδώνουμε ένα ταψί 8×8. Σε ένα ιμέτριο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το ½ μαύρη ζάχαρη και το ¼ βούτυρο. Απλώνουμε το μείγμα στο κάτω μέρος του ταψιού πιέζοντας παράλληλα. Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το 1/3 βούτυρο και προσθέτουμε το ¼ μαύρη ζάχαρη ανακατεύοντας. Μόλις πάρει βράσει συνεχίζουμε για ένα λεπτό ακόμα και περιχύνουμε γύρω από τη κρούστα. Ψήνουμε για 15 λεπτά. Αφαιρούμε από τον φούρνο και απλώνουμε τα τσιπ σοκολάτας όπου τα απλώνουμε απαλά με ένα μαχαίρι.