Δοκίμασε αυτή τη μαρινάδα και δεν θα ξαναφτιάξεις το κοτόπουλο με άλλο τρόπο. Εκτός του ότι είναι τόσο γευστική μπορεί και κρατά το κοτόπουλο τόσο ζουμερό. Ότι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
Υλικά
½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι βαλσάμικο
¼ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
⅛ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
¾ φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
½ φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δεντρολίβανο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
6 φιλέτα κοτόπουλου
Εκτέλεση
Ετοιμάστε τη σάλτσα για το κοτόπουλο τουλάχιστον 24 ώρες πριν και τοποθετείστε μέσα το κοτόπουλο ενώ το τοποθετούμε μαζί με την υπόλοιπη σάλτσα στο ταψί και ανά τακτά χρονικά διαστήματα περιχύνουμε με την υπόλοιπη μαρινάδα.