Ένα τόσο διαφορετικό πιάτο που μπορεί να απογειώσει ότι σκέψεις είχατε για τα ζυμαρικά.
Υλικά
½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
1 και ½ φλιτζάνια γάλα σόγιας
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 πακέτο φετουτσίνι ή άλλο ζυμαρικό της προτίμησης σας
μαύρο πιπέρι, ρίγανη και κόκκινο πιπέρι
Ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα πολύ μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ενώ πασπαλίζουμε με αλάτι ανακατεύοντας. Μαγειρεύουμε για περίπου δύο λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, το γάλα σόγιας και το αλάτι ανακατεύοντας. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα βυθίζουμε μέχρι να βράσουν για 20 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συχνά. Σερβίρουμε με φρέσκα μυρωδικά.