Οι μισθοί που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες στο νέο ριάλιτι “I’m a celebrity, get me out of here” είναι σχεδόν διπλάσιοι από αυτούς που λάμβαναν οι παίκτες του “Survivor”. Το ριάλιτι “I’m a celebrity, get me out of here” ξεκίνησε στις 11/10, και πολλοί το συγκρίνουν με το “Survivor”.
Έλληνες celebrities ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι. Όπως και στο “Survivor”, το ριάλιτι τους ωθεί σε απαιτητικές συνθήκες και τους προκαλεί να φτάσουν στα άκρα της αντοχής τους, προκειμένου να επιβιώσουν.
Σύμφωνα με αναφορές από την εκπομπή “Πρωινό Σουσού“, τρεις από τους συμμετέχοντες στο νέο ριάλιτι λαμβάνουν τα εξής χρηματικά ποσά: Η Μαρία Καλάβρια, 8.000 ευρώ εβδομαδιαίως, η Ιωάννα Λίλη 10.000 ευρώ εβδομαδιαίως, και σε λίγο καιρό ο Τρύφωνας Σαμαράς θα ενταχθεί στο ριάλιτι με την ίδια αμοιβή.
Διάβασε επίσης:
Κένταλ Τζένερ: Πες τα προβλήματά σου στη “Billie”, το ΑΙ chatbot!

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;
