Ιδέες για τη ζωή και την καθημερινότητα στο Google News!
Ακολουθήστε το Thatslife.gr για προτάσεις, συμβουλές και lifestyle νέα που αξίζει να διαβάσετε.
Add as preferred source on Google

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα ετοιμάζει ο Λευτέρης Πανταζής, αυτή τη φορά μακριά από τις πίστες και πολύ κοντά… στη σχάρα. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως σχεδιάζει να ανοίξει αλυσίδα σουβλατζίδικων στη Θεσσαλονίκη, βάζοντας μάλιστα στο μενού μια ιδιαίτερη οικογενειακή πινελιά.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή «Στη Σέντρα», με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται την Πέμπτη 4 Ιουνίου στην εκπομπή «Buongiorno». Όπως ανέφερε, η ιδέα προέκυψε ύστερα από πρόταση του κουμπάρου του, ο οποίος φαίνεται πως τον έβαλε στη διαδικασία να σκεφτεί πιο σοβαρά το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πάντως πως, λόγω του φορτωμένου του προγράμματος, δεν θα μπορεί να βρίσκεται καθημερινά στα καταστήματα ή να ασχολείται πρακτικά με τη λειτουργία τους.

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι ο χώρος της εστίασης δεν του είναι άγνωστος, καθώς στο παρελθόν είχε δουλέψει σε σουβλατζίδικο μαζί με τη μητέρα του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως σκοπεύει να αξιοποιήσει και μια ποντιακή σάλτσα της μητέρας του, την οποία γνωρίζει από τότε.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ετοιμάζω 3-4 σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη, μου έκανε ο κουμπάρος μου μία πρόταση και του είπα “κοίταξέ το, αν νομίζεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, γιατί εγώ δεν μπορώ να έρχομαι εκεί να δουλεύω”. Έχω κάνει σουβλατζής και την ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά. Η μαμά μου έκανε τις πίτες και εγώ τα τύλιγα και τα έψηνα. Έχω συνταγή, η σάλτσα είναι ποντιακή της μάνας μου, αυτή θα φτιάξω, την ξέρω από τότε που δουλεύαμε. Ο κόσμος θα είναι ουρές».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.