Με απόλυτη επιτυχία και ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 9 Απριλίου τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Falconeri στη Γλυφάδα, προσφέροντας στους καλεσμένους μια εμπειρία υψηλής αισθητικής που αντικατόπτρισε απόλυτα τη φιλοσοφία του πολυτελούς ιταλικού brand ένδυσης.
Σε έναν υπέροχο χώρο που αποπνέει διαχρονική φινέτσα, οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι των Μedia, δημοφιλείς influencers και επώνυμοι λάτρεις της μάρκας όπως η Μαρία Ναυπλιώτου, η Βίκυ Καγιά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Μαρίνα Βερνίκου – , έδωσαν το ‘παρών’ για να καλωσορίσουν το νέο σημείο αναφοράς της Falconeri στα νότια προάστια, επί της λεωφόρου Αγγέλου Μεταξά 35 στη Γλυφάδα.
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κατάστημα και να ανακαλύψουν από κοντά τις νέες συλλογές Falconeri που και αυτή τη σεζόν ενσωματώνουν την ιταλική φινέτσα, τα φυσικά υλικά και την αυθεντική αίσθηση πολυτέλειας που χαρακτηρίζει το brand. Τις εντυπώσεις κέρδισε η iconic Ultrafine Cashmere συλλογή, ειδικά σχεδιασμένη να φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου, χάρη στην αέρινη πλέξη, τις ανάλαφρες υφές και το απίστευτα απαλό άγγιγμά της.
Η βραδιά κύλησε σε έναν ατμοσφαιρικό τόνο, με τη μίνιμαλ πολυτέλεια του brand να αποτυπώνεται σε κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης: από το εντυπωσιακό flower bar που έφερε άρωμα άνοιξης χαρίζοντας υπέροχα μπουκέτα στους παρευρισκόμενους, μέχρι τη μουσική πλαισίωση που απογείωσε με το ηλεκτρικό βιολί της η Αριέτα Σαϊτά και τα δροσερά Prosecco και Asti που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι στο Martini bar, που χάρισε έξτρα ιταλικό χαρακτήρα στη φιλοξενία.
Ένα μοναδικό, sophisticated event που υπογράμμισε με το εκλεπτυσμένο ύφος του την πολυαναμενόμενη άφιξη της Falconeri στη Γλυφάδα, υπενθυμίζοντας πως το brand που ειδικεύεται στο pure cashmere συνεχίζει να εμπνέει με τη διαχρονική τoυ ταυτότητα και την πίστη του στην τέχνη του “silent luxury”, προσκαλώντας το κοινό σε εμπειρίες στυλ που ξεπερνούν τις πρόσκαιρες τάσεις και διατηρούνται στον χρόνο.
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;
Leave a Reply