Καθώς ο ανοιξιάτικος ήλιος λούζει την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens δίνει τη δική του ξεχωριστή λάμψη στην εποχή των νέων ξεκινημάτων. Πασχαλινές αποδράσεις για όλη την οικογένεια. Παραδοσιακά ελληνικά γεύματα δίπλα στη θάλασσα. Η επαναλειτουργία του εστιατορίου Helios δίπλα στην πισίνα και ολοκαίνουργια, βραβευμένα με αστέρι Michelin, μενού στο Pelagos. Από ένα long weekend γεμάτο ξεκούραση έως μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, ήρθε η ώρα να καλωσορίσετε την άνοιξη σε ένα εμβληματικό παραθαλάσσιο καταφύγιο.
Πασχαλινή απόδραση δίπλα στη θάλασσα
Το Πάσχα είναι η ιδανική ευκαιρία να συγκεντρωθούμε, να εκφράσουμε ευγνωμοσύνη και να γιορτάσουμε τις ευλογίες της ζωής. Οι πολυτελείς σουίτες και τα bungalows του ξενοδοχείου προσφέρουν τον ιδανικό χώρο για ποιοτικό οικογενειακό χρόνο: ήρεμα καταφύγια που ενδείκνυνται για χαλάρωση, ανανέωση και περισυλλογή, μέσα στη φύση και δίπλα στο κύμα. Ιδιωτικές πισίνες με θέα στο απέραντο γαλάζιο, ευρύχωρες βεράντες για χαλάρωση και μίνιμαλ εσωτερικοί χώροι που παντρεύουν φυσικά υλικά με έργα τέχνης εμπνευσμένα από την τοπική κουλτούρα. Από ήσυχες επισκέψεις σε τοπικά αξιοθέατα μέχρι ηλιόλουστες μέρες στην παραλία, δημιουργήστε νέες οικογενειακές αναμνήσεις φέτος το Πάσχα −και όχι μόνο.
Γεύσεις παράδοσης
Το Ορθόδοξο Πάσχα είναι βαθιά συμβολικό και προσφέρει μοναδική ευκαιρία να βιώσει κανείς την ελληνική κουλτούρα. Την Κυριακή 20 Απριλίου, επισκέπτες και ντόπιοι, καλούνται να γιορτάσουν όλοι μαζί, σε μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα με παραδοσιακό γεύμα στην Taverna 37 του ξενοδοχείου. Ένα αυθεντικό εορταστικό τραπέζι με συνοδεία ζωντανής μουσικής και πανοραμική θέα στο Αιγαίο μέσα από μπουκαμβίλιες. Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσκινάς και η ομάδα του φέρνουν στο πιάτο την ελληνική άνοιξη με πιάτα όπως ολόκληρο αρνί στη σούβλα, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, φέτα στο φούρνο (μπουγιουρντί), κρεμώδες γαλακτομπούρεκο και αφράτη πορτοκαλόπιτα.
Το Helios επιστρέφει δυναμικά!
Οι ηλιόλουστες, λατινοαμερικανικές στιγμές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα επιστρέφουν! Με επικεφαλής τον Γουατεμαλτέζο σεφ Manuel del Campo, το Helios, το ζωντανό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, επαναλειτουργεί για τη θερινή περίοδο. Sharing menus, εμπνευσμένα από τη Νότια Αμερική, γεμάτα έντονα αρώματα και γεύσεις: ceviche, tiraditos, tacos και επιλεγμένα κομμάτια κρέατος στη σχάρα –όλα συνοδευόμενα από δροσερές margaritas. Απολαύστε τα σε σκιερούς χώρους με φυλλωσιές, καθημερινά από τις 13:00 έως τις 17:00 το απόγευμα.
Ανοιξιάτικες γεύσεις στο Pelagos
Το βραβευμένο με αστέρι Michelin Pelagos, υποδέχεται την άνοιξη με δύο νέα μενού: το επτά πιάτων Spring Degustation και το τριών πιάτων À la Carte. Ο σεφ Luca Piscazzi αντλεί έμπνευση από τοπικά, εποχιακά και συχνά άγρια υλικά, δημιουργώντας γαστρονομικά αριστουργήματα όπως:
- Σουπιές με άγριο σκόρδο, ζαμπόν Ibérico, φρέσκο αρακά και περγαμόντο,
- Ριζότο με λευκά σπαράγγια με κυδώνια, καρύδα και πράσινο κάρυ,
- Κουνέλι & αστακό με μελιτζάνα, αχινό και bisque,
- Τάρτα μήλου με καραμέλα περγαμόντο και αφρό ψητής βανίλιας
«Αν και το ελληνικό κλίμα είναι ευχάριστο όλο τον χρόνο, η άνοιξη έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας εδώ στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», σχολιάζει ο ο Jann Kaiser, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. «Η φυσική ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας αναγεννιέται, οι γαστρονομικές μας εμπειρίες αποτυπώνουν τον πλούτο της εποχιακής ντόπιας παραγωγής, και η θερμότητα του ήλιου συνοδεύεται από εορτασμούς που υμνούν την ανθρώπινη σύνδεση. Ποιο καλύτερο μέρος για να γιορτάσετε αυτή τη νέα αρχή, από ένα κομψό καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα;».
Για κρατήσεις πασχαλινών ή ανοιξιάτικων διακοπών στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, απευθυνθείτε στο τηλ. 210 890 1000 ή online.
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;
Leave a Reply