Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό brunch στο One & Only Athens, όπου η ιδρύτρια της Sweed Beauty Gabriella Elio και η Χριστίνα Σταύρου, αποκλειστική διανομέας του brand στην Ελλάδα, υποδέχτηκαν influencers και δημοσιογράφους για μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς. Στο μαγευτικό σκηνικό του Bungalow 7, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πρωτοποριακά προϊόντα της Sweed Beauty, αλλά και να μάθουν περισσότερα για το όραμα της Gabriella, που συνδυάζει επαγγελματική απόδοση με vegan και clean beauty προτάσεις.

Η Gabriella Elio μοιράστηκε το πάθος της για την ομορφιά και την ιστορία πίσω από τη δημιουργία της Sweed Beauty. Μετά από χρόνια εμπειρίας στον χώρο του μακιγιάζ, η Gabriella δημιούργησε μια σειρά προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας: από το viral Eyelash Growth Serum, που έχει γίνει must-have για όσες αναζητούν μακριές και υγιείς βλεφαρίδες, μέχρι το καινοτόμο Glass Skin Foundation και το Miracle Powder που υπόσχεται λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα ξεχωριστό μενού brunch, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Gabriella Elio και να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Sweed Beauty. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στη νέα εποχή του clean beauty και πώς τα προϊόντα της Sweed ανταποκρίνονται σε αυτήν την τάση, παρέχοντας υψηλής ποιότητας μακιγιάζ με αγνά συστατικά.

Με το όραμα της Gabriella να κυριαρχεί σε όλο το event, οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν την αφοσίωσή της στη δημιουργία προϊόντων με βάση τις αρχές της σουηδικής ομορφιάς: απλότητα, καθαρότητα και αποτελεσματικότητα. Η Sweed Beauty συνεχίζει να θέτει νέα standards στον χώρο του μακιγιάζ, με προϊόντα που συνδυάζουν τέλεια το design, την ποιότητα και την ευελιξία.

Ακολουθήστε την Sweed Beauty για περισσότερες εμπνεύσεις και νέα προϊόντα στο www.sweedbeauty.com και στα social media @sweedbeauty και @sweedbeauty_greece, καθώς και στο https://stavroubeauties.gr .

Leave a Reply

Your email address will not be published.