Στον 21ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου President, το Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία, με θέα που εκτείνεται από τον Λυκαβηττό έως τη θάλασσα. Ανοιχτό από το πρωί έως αργά το βράδυ, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις και να χαλαρώσουν σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, στο κέντρο της Αθήνας.

Με έμπνευση από την πλούσια ελληνική και μεσογειακή παράδοση, ο σεφ Θανάσης Δορμοίρης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο μενού που συνδυάζει τις αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής γης με δημιουργικές πινελιές. Από λαχταριστό brunch μέχρι ιδιαίτερα μεσογειακά πιάτα και δροσιστικά cocktails, το Penthouse 21 σας προσκαλεί να εξερευνήσετε νέες εκδοχές κλασικών συνταγών, απολαμβάνοντας παράλληλα την πανοραμική θέα της πόλης που αλλάζει χρώματα με τη δύση του ήλιου.

Στον 21ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου President, το Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant σας προσκαλεί να ζήσετε μια γαστρονομική εμπειρία με μοναδική θέα από το Λυκαβηττό μέχρι τη θάλασσα! Από τις 10:00 το πρωί έως αργά το βράδυ, το Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant λειτουργεί ως ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν ξεχωριστές γεύσεις και μια μοναδική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Αθήνας.

Με εφαλτήριο τη γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου, ο σεφ Θανάσης Δορμοίρης ετοίμασε ένα μενού εμπνευσμένο από την Ελληνική γη, με γνωστές και αγαπημένες γεύσεις, οι οποίες μεταμορφώνονται μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση με πολύ μεράκι. Ολόφρεσκα συστατικά και ξεχωριστοί συνδυασμοί που επανασυστήνουν κλασικά και αγαπημένα πιάτα, σας καλούν να τα εξερευνήσετε. Απολαυστικό brunch και finger food, signature cocktails και πιάτα μεσογειακής κουζίνας όπως παραδοσιακή Κερκυραϊκή παστιτσάδα, φιλέτο μπούτι κοτόπουλου με χειροποίητες χυλοπίτες, αρνί στιφάδο με πουρέ παστινάκι και σάλτσα κόκκινου κρασιού, σας περιμένουν. Καθώς η ημέρα παραχωρεί τη θέση της στη νύχτα, η μαγευτική θέα της φωτισμένης Αθήνας μεταμορφώνει το χώρο σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, ιδανικό για να απολαύσετε τα εκλεπτυσμένα cocktails.

Αυτό που καθιστά το Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant πραγματικά ξεχωριστό είναι η εντυπωσιακή πανοραμική θέα που προσφέρει, από τον 21ο όροφο του ξενοδοχείου President. Κομψή διακόσμηση, προσεγμένες μουσικές επιλογές και απαράμιλλη θέα, καθιστούν το Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant  ιδανικό προορισμό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας.

Αφεθείτε στη μαγεία της Αθήνας και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία στο Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant, στο πιο εμβληματικό rooftop της πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.