Σε κατάσταση ΣΟΚ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και η αθλητική κοινότητα της χώρας, καθώς το βράδι της Τετάρτης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του νεκρός, βυθίζοντας στην απέραντη θλίψη όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά με τον Βασιλιά των Σπορ.

Αν και σε αυτή τη φάση είναι πολύ νωρίς για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο ανεπιβεβαίωτες αναφορές κάνουν λόγο ότι διπλά του βρέθηκε ένα μισοάδεια μπουκάλι βότκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από το απόγευμα η γυναίκα του, η οποία μένει στην Αγγλία. Όταν ο Μπάλντοκ δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η σύζυγος του προσπάθησε να τον βρει μέσω του ιδιοκτήτη της βίλας, ο οποίος μετέβη στο σπίτι του και εντόπισε τον 31χρονό αθλητή χωρίς της αισθήσεις του στην πισίνα. Δυστυχώς, λίγο αργότερα ο θάνατος του απλώς πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ που κλήθηκε να μεταβεί στο σημείο, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, γεννημένος στην Αγγλία, πραγματοποίησε σημαντική καριέρα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αγωνιζόμενος και στην Premier League, προτού μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η πρώτη του εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έγινε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, χάρη στην ελληνική καταγωγή της γιαγιάς του. Πραγματικά πολύ κρίμα, ήταν μόλις 31 ετών…

Leave a Reply

Your email address will not be published.