Το πρωτότυπο κατάστημα που ειδικεύεται στο κασμίρ και τις φυσικές ίνες, έχει μεταφερθεί στο νούμερο 50 της οδού Μητροπόλεως.

Έχοντας συμπληρώσει ήδη 5 χρόνια παρουσίας στην αγορά της Θεσσαλονίκης, το premium ιταλικό brand που έχει γίνει συνώνυμο του εκλεπτυσμένου στυλ και του pure cashmere, υποδέχεται πλέον το καταναλωτικό κοινό σε νέα διεύθυνση, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο νέο κατάστημα Falconeri – Μητροπόλεως 50, οι λάτρεις του κασμίρ και των αγνών, πολύτιμων φυσικών ινών βρίσκουν το διαχρονικό ποιοτικό στυλ που αναζητούν.

Μοντέρνο και ταυτόχρονα μινιμαλιστικό, το περιβάλλον στο εσωτερικό του καταστήματος Falconeri, σε κερδίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία από την πρώτη στιγμή. Στο εσωτερικό του κυριαρχούν τα γήινα, φωτεινά χρώματα ως το ιδανικό πλαίσιο που αναδεικνύει τόσο την ήπια χρωματικά αλλά και την έντονη παλέτα αποχρώσεων της φετινής συλλογής.

Οι συλλογές για τη γυναίκα και τον άντρα παρουσιάζουν τις εμβληματικές σειρές Ultrafine και Ultrasoft, τα εκπληκτικά παλτό και comfy chic outerwear, τα κασμιρένια αξεσουάρ της σεζόν… Όλα τους ενδύματα με βάση το κασμίρ φυσικής προέλευσης, προσεκτικά διαλεγμένο από τις κρύες και υποβλητικές πεδιάδες της Μογγολίας και άρτια επεξεργασμένο με καινοτόμες τεχνικές παραγωγής και απόλυτη δεξιοτεχνία στο ιταλικό εργοστάσιο, στο Avio.  Αυτό το κασμίρ είναι εξαιρετικά απαλό και ανθεκτικό, εξασφαλίζοντας όχι μόνο μια πολυτελή αίσθηση στο δέρμα αλλά και απαράμιλλη αντοχή.

Το Falconeri αποτελεί ένα από τα 5 brand που εισάγει στην ελληνική αγορά ο όμιλος Calin Group (Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo και Tezenis). Η αλυσίδα έχει παρουσία σε 20 χώρες με 104 καταστήματα ενώ στην Ελλάδα αριθμεί 3 καταστήματα:

Πανεπιστημίου 6, Σύνταγμα.

Λεωφόρος Κηφισίας 37 A, Εμπορικό Κέντρο ‘Golden Hall’.

Mητροπόλεως 50, Θεσσαλονίκη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.