Το liTTLE Pea – family essentials, το  e-shop για κάθε μέλος της οικογένειας, υποστηρίζει την παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού με την ενέργεια Οκτώβριος: Ο Μήνας του Ροζ.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, Οκτώβριος: Ο Μήνας του Ροζ, το liTTLE Pea θα προσφέρει 1€ για κάθε προϊόν που πωλείται μέσω του e-shop του, στο CELEBRATE YOUR SCARS με στόχο την ενίσχυση της αφιλοκερδούς δράσης του.

Επιπλέον, κάθε παραγγελία θα συνοδεύεται από ένα θεματικό βραχιολάκι-λαστιχάκι από το exeis ena lastixaki?

Το Celebrate your scars είναι μια αφιλοκερδής δράση που δημιουργήθηκε από την Medical Tattoo Artist Ρεβεκκα Γιαννοπούλου. Κάθε Οκτώβρη, η Ρεβέκκα και η ομάδα της κάνουν δωρο σε όποια ηρωίδα του καρκίνου του μαστού το επιθυμεί την αναδόμηση της θηλής της με ιατρικό τατουαζ.Εργάζονται με τέχνη και λεπτότητα για να χαρίσουν χαμόγελα και να βοηθήσουν κάθε γυναίκα μαχήτρια να ξαναβρεί τη θηλυκότητα της και να ανοίξει μια χαραμάδα στην καινουρια της ζωή.

Το liTTLE Pea e-shop διαθέτει μια συλλογή από eco friendly και έξυπνα σχεδιασμένα προϊόντα. Στόχος του είναι να προσφέρει πρακτικές λύσεις, θετικό προς το περιβάλλον mindset και χαρά σε κάθε μέλος της οικογένειας.

Follow liTTLE Pea: Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.