Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou συμπράττει με την Vibi Venezia και την Kalogirou, για τη δημιουργία ενός συλλεκτικού υποδήματος για την ενίσχυση του έργου του Μαζί για το Παιδί. Τα ξεχωριστά  πολύχρωμα prints και τα ευφάνταστα σχέδια από το αρχείο της Μαίρης Κατράντζου, αγκαλιάζουν την capsule συλλογή που διατίθεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα KALOGIROU και στο Kalogirou.com.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της capsule συλλογής θα διατεθούν για το πρόγραμμα «Στήριξη Ευάλωτων Οικογενειών» του Μαζί για το Παιδί και συγκεκριμένα για την ενίσχυση και ενδυνάμωση γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας με παιδιά, προκειμένου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παροχή διατακτικών επιταγών μεγάλων αλυσίδων λιανικής για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για διάστημα έξι μηνών. Επιπλέον, προσφέρονται ιατρικές εξετάσεις, ψυχολογική υποστήριξη – σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο του Μαζί για το Παιδί – και ενίσχυση της εκπαίδευσης των παιδιών. Σε συνεργασία με άλλους μη κερδοσκοπικούς φορείς, οι μητέρες μπορεί να βοηθηθούν επίσης στην εύρεση εργασίας.

Το προϊόν είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στα παρακάτω καταστήματα KALOGIROU και στο kalogirou.com

Kalogirou Stores

ΑΤΤΙΚΗ: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά |

Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 75

Online Store:  www.kalogirou.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.