Πέρασαν κιόλας 21 χρόνια από την αξέχαστη βραδιά της Eurovision το 2003, όταν η Σερτάμπ Ερενέρ έγραψε ιστορία με το τραγούδι «Every Way That I Can». Με τη δυναμική της ερμηνεία, κατάφερε να φέρει την Τουρκία στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 167 βαθμούς και κατακτώντας τις καρδιές της Ευρώπης. Το άλμπουμ της με το ίδιο όνομα έγινε σημείο αναφοράς και η καριέρα της εκτοξεύθηκε.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά τη νίκη της, η Σερτάμπ εξακολουθεί να απασχολεί το κοινό, αλλά με μια πιο ήρεμη παρουσία. Στα 59 της, η εξωτερική της εμφάνιση έχει αλλάξει αρκετά, καθώς οι φωτογραφίες δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις που την έχουν μεταμορφώσει. Παρά τις αλλαγές στην εμφάνισή της, η φωνή και η αφοσίωσή της στη μουσική παραμένουν σταθερές αξίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sertab Erener (@sertaberener)


Αν και η μεγάλη της δόξα ίσως έχει λιγάκι ξεθωριάσει, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει απομακρυνθεί από τη μουσική σκηνή. Αντίθετα, η Σερτάμπ συνεχίζει να τραγουδά με πάθος και να εμφανίζεται σε συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας, μοιράζοντας τη μουσική της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Με τη μακρόχρονη καριέρα της και την αφοσίωσή της στη μουσική, η Σερτάμπ παραμένει ένα φωτεινό παράδειγμα καλλιτέχνη που αγαπά αυτό που κάνει.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.