Η Ημέρα Φαρμακοποιών, που γιορτάζεται στις 25 Σεπτεμβρίου, είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο του φαρμακείου και συμβάλλουν καθημερινά στην υγεία μας. Με την εξειδικευμένη γνώση τους, οι φαρμακοποιοί δεν παρέχουν απλώς φάρμακα, αλλά προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές, φροντίζοντας για την ασφάλεια και την ευημερία των ασθενών. Είναι οι αφανείς ήρωες της υγείας, και η σημερινή ημέρα μας υπενθυμίζει τη σημαντική τους προσφορά στην κοινότητα και τη δημόσια υγεία.

Η Finos Film έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο για να γιορτάσει τη μέρα αυτή και φυσικά μπήκε στη λίστα με τα αγαπημένα μας!

Στη λεζάντα γράφει:

“Μπορεί το γνωστό σήμα του φαρμακείου να το βλέπουμε σε κάθε γωνιά, αλλά τι θα κάναμε αν δεν υπήρχαν; Σήμερα αναγνωρίζουμε την προσφορά των φαρμακοποιών στην υγεία μας. Αχρείαστοι να ‘ναι!

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Γαμπρός από το Λονδίνο», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Ο Γόης», «Πανικός», «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Ο Φαντασμένος», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Ένα Τανκς στο Κρεβάτι μου», «Υπάρχει και Φιλότιμο», «Έλα στο Θείο» και «Ο Ατσίδας».”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Leave a Reply

Your email address will not be published.