Η MYND Retreats ανακοινώνει με χαρά το επερχόμενο retreat «Ο Χάρτης» που θα πραγματοποιηθεί στη μαγευτική Μάνη από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2024. Πρόκειται για ένα private & premium ταξίδι που στοχεύει να αποκαλύψει τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στοχοθεσίας με φόντο την καθηλωτική Μάνη.

«Ο Χάρτης» βασίζεται στην ιδέα ότι όλοι έχουμε έναν εσωτερικό χάρτη που μας καθοδηγεί προς τις βαθιές μας επιθυμίες και τα όνειρά μας. Ωστόσο, συχνά δεν γνωρίζουμε πού ή πώς να ψάξουμε για να τον ανακαλύψουμε. Αυτό το retreat είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν τον εσωτερικό τους χάρτη μέσα από μια σειρά βιωματικών δραστηριοτήτων, workshops και δημιουργικών εμπειριών.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης και το όραμά του

Το retreat θα διευθύνει ο Νικόλας Σμυρνάκης, βραβευμένος συγγραφέας, TEDx ομιλητής και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί. Το όραμά του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Το πακέτο του retreat περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 2 ημερών στο Petra & Fos – Άνετη και φιλόξενη διαμονή σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον
  • Καθημερινό πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό – Υγιεινά και γευστικά γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής
  • Ομαδική μετακίνηση με αναχώρηση από Αθήνα – Άνετη και ασφαλής μετακίνηση προς και από το retreat
  • Δραστηριότητες – Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει κυνήγι θησαυρού, εξερεύνηση της φύσης και πολλά άλλα
  • Workshops με τον Νικόλα Σμυρνάκη – Σεμινάρια και εργαστήρια στρατηγικής και τοποθέτησης στόχων

Ένα ταξίδι ανακάλυψης

Αυτό το retreat είναι ιδανικό για όλους όσοι θέλουν να ανακαλύψουν τον εσωτερικό τους χάρτη και να βρουν τον προορισμό τους.

Δείτε εδώ τον Νικόλα Σμυρνάκη να μιλάει για την εμπειρία του Retreat https://drive.google.com/drive/folders/1wUcElg7rMov__0HScF_S56CV8NuE_Fr-

https://www.instagram.com/nicolasmyrnakis/

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το www.myndretreats.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Instagram: @myndretreats

Facebook: MYND Retreats

TikTok: @myndretreats

Youtube: @MYNDMetamorphosesRetreats

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.