Αυτό το εύκολο λουκάνικο γίνεται με νιόκι και όχι με ζυμαρικά. Τα ψητά νιόκι είναι μαγικά – ενώ το εσωτερικό παραμένει ελαφρύ και αφράτο, το εξωτερικό γίνεται τραγανό και χρυσαφί, όπως οι μίνι ψητές πατάτες.

Συστατικά

  • 1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
  • 1 κίτρινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
  • 250g νιόκι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 χοιρινά λουκάνικα
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Μέθοδος

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C/180C.
  2. Σε ένα μεγάλο ταψί ανακατεύουμε τις πιπεριές, τα νιόκι, το ελαιόλαδο και άφθονο αλάτι και πιπέρι.
  3. Τοποθετούμε τα λουκάνικα στο ταψί. Ψήστε για 25 λεπτά ή μέχρι τα λουκάνικα και τα νιόκι να ροδίσουν και οι πιπεριές να μαλακώσουν και να αρχίσουν να ροδίζουν γύρω από τις άκρες. Σερβίρισμα.

Καλή απόλαυση!

Διάβασε επίσης:

Νιόκι με ντιπ πέστο στο air fryer!