Κάνε σολομό με βότκα, μια συνταγή νόστιμη και… μεθυστική!
Θα χρειαστούμε:
- 500 γραμμάρια σολομό
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 200 γραμμάρια παρμεζάνα
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 σφηνοπότηρο βότκα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον σολομό για άλλο τόσο, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε την βότκα και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί εντελώς. Όταν αυτό γίνει, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι αυτή να «δέσει», το αλάτι, το πιπέρι!
Μπορείς να συνοδεύσεις το πιάτο με ζυμαρικά όπως πένες ή φιογκάκια!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;