Θερμίδες ανά μερίδα : 180
Υλικά:
- Μία βάση παντεσπάνι (220 γρ.) κομμένη σε 8 κομμάτια
- 8 κουτ.σούπας. σιρόπι σφενδάμου
- 300 γρ. φρέσκες φράουλες (καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια)
- Σαντιγύ για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Κόψτε το παντεσπάνι σε 8 μέρη.
- Προθερμάνετε τo grill της Russell Hobbs και τοποθετήστε τα κομμάτια της τάρτας πάνω στην επιφάνεια του grill. Περάστε τις με ένα πινέλο με το σιρόπι σφενδάμου και ψήστε τις για 3 με 5 λεπτά μέχρι να είναι τελείως φρυγανισμένες και ζεστές.
- Βάλτε τα κομμάτια της τάρτας σε πιατάκια και καλύψτε τα με τις φράουλες και με ένα κορνέ δημιουργήστε μια κορυφή από σαντιγί για γαρνίρισμα.