Μόλις φτιάξετε την συνταγή, μπορείτε να χωρίσετε σε μεμονωμένες μερίδες, να σημειώσετε την ημερομηνία και να την παγώσετε. Όταν θέλετε να ταΐσετε το σκυλάκι σας, μπορείτε να το ξεπαγώσετε όλη τη νύχτα ή στο φούρνο μικροκυμάτων και να το ζεστάνετε. Αυτό είναι! Ποιος φανταζόταν ότι η παρασκευή τροφής για σκύλους θα ήταν τόσο εύκολη υπόθεση!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • 1 1/2 φλιτζάνι καστανό ρύζι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κιλά αλεσμένη γαλοπούλα
  • 3 φλιτζάνια baby σπανάκι, ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα, ψιλοκομμένα
  • 1 κολοκυθάκι, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι αρακά, σε κονσέρβα ή κατεψυγμένο

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 3 φλιτζάνια νερό, μαγειρέψτε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και αφήστε το στην άκρη.
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα ή ολλανδικό φούρνο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε αλεσμένη γαλοπούλα και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει, περίπου 3-5 λεπτά, φροντίζοντας να θρυμματίσετε τη γαλοπούλα καθώς ψήνεται.
  3. Ανακατεύουμε με το σπανάκι, τα καρότα, τα κολοκυθάκια, τον αρακά και το καστανό ρύζι μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και να ζεσταθεί το μείγμα, περίπου 3-5 λεπτά.
  4. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.